macOS 10.13 a fost confirmat de Apple

macOS 10.13, viitoarea versiune a sistemului de operare macOS, a fost confirmata de catre compania Apple printr-un link ce directioneaza la un fisier dedicat ei. Mai exact, vorbim despre un link pentru AppStore care confirma existenta macOS 10.13 si faptul ca el este testat de catre compania Apple in momentul de fata, asa cum era si normal de crezut.

macOS 10.13 va fi prezentat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2017 de la inceputul lunii iunie, insa iata ca acum aflam oficial despre existenta sa. Din pacate detalii cu privire la noutatile pe care macOS 10.13 le-ar putea aduce nu exista, insa macar stim ca Apple il testeaza si urmeaza sa il prezinte pentru lumea intreaga in doar cateva luni de zile.

Apple a inceput sa testeze macOS 10.13 inca de acum cateva luni, iar aceasta versiune a sistemului de operare a aparut in logurile de vizitatori ale multor website-uri. In general compania Apple testeaza o actualizare majora pentru macOS cu multe luni inainte ca ea sa fie lansata, asa ca macOS 10.13 este fara dubiu pregatit pentru prezentare.

Va fi interesant de vazut si ce denumire va alege compania Apple pentru macOS 10.13 in vederea prezentarii, cei din Cupertino facand anual alegeri interesante. Acestea fiind spuse, la inceputul lunii iunie vom vedea pentru prima oara macOS 10.13, insa pana atunci vom afla probabil si noi detalii cu privire la ceea ce urmeaza el sa ne aduca.

macos 10.13 confirmare apple