Google Pixel 2 ar putea renunta la portui audio de 3.5mm

Google Pixel 2 a fost anuntat de catre compania Google in cursul saptamanii trecute, el urmand a fi lansat pana la sfarsitul anului pe pietele globale. Desi stim ca Google Pixel 2 va fi lansat, abia acum aflam si una dintre noile sale schimbari, mai exact eliminarea portului audio de 3.5mm, asa cum a facut si compania Apple cu iPhone 7.

Informatia vine dintr-un presupus document intern al companiei Google, acesta sugerand faptul ca Google Pixel 2 va scapa de acest port audio de 3.5mm. Desi cei de la Google au ironizat iPhone 7 pentru aceasta schimbare, iata ca Google Pixel 2 ar putea-o aduce pentru utilizatorii globali, iar atunci va fi interesant de vazut reactia companiei.

Se pare ca Google ar testa in momentul de fata multiple modele ale Google Pixel 2, cel putin unul dintre ele fiind lipsit de un port audio de 3.5mm. Interesant este ca unele versiuni ale Google Pixel 2 au chip-uri Intel integrate, iar asta ar fi o schimbare foarte interesanta fata de chip-urile Qualcomm folosite acum in terminalele mobile.

Daca Google ar alege intr-adevar sa foloseasca un procesor Intel in Google Pixel 2, atunci vorbim despre o schimbare ce-ar putea oferi performante extrem de bune pentru terminal. Includerea unui procesor Intel in Google Pixel 2 ar reprezenta o schimbare mai mare decat eliminarea portului audio de 3.5mm, insa ramane de vazut ce va alege sa faca Google in final.

google pixel 2 procesor intel port audio