Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 si S8 Plus apar in noi imagini

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus apar in noi imagini

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ne sunt prezentate astazi in imagini de inalta calitate pentru a vedea clar noul design.

41

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apar astazi in noi imagini care au menirea de a ne arata design-ul complet al celor doua produse ale companiei Samsung. Aceasta nu este prima oara cand vedem Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar este prima oara cand le vedem in imagini atat de clare precum cele de mai jos.

Cele doua terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt prezentate impreuna cu unele folii de sticla pentru protejarea noului ecran. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea ecran atat de mare, acesta va fi cel mai probabil si foarte fragil, deci aceste folii de sticla vor fi la mare cautare in viitor.

Imaginile de astazi cu cele doua Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vin de la un producator de accesorii pentru produsele Samsung. Aceste tipuri de companii obtin cu usurinta prototipuri ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus inaintea lansarii pentru a putea crea accesorii, asa ca veridicitatea imaginilor nu poate fi pusa in discutie.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus apar in noi imagini

In ciuda acestui lucru, multumita acestor imagini cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus putem vedea din nou design-ul celor doua produse. Camera frontala, scannerul pentru iris si toti senzorii Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt prezentati in toata splendoarea lor, impreauna cu nou buton Home virtual.

Am vazut si zilele trecute noul buton Home virtual al Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, acesta fiind un patrat afisat pe ecran. Samsung a fost nevoita sa renunte la butonul Home al Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru a putea creste dimensiunile ecranului, iar ceea ce a ramas este un patrat alb, in locul sau.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt asteptate de catre foarte multa lume, iar compania Samsung le va prezenta in data de 29 martie. Lansarea Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus trebuia sa aiba loc pe 21 aprilie, insa se pare ca Samsung a amanat-o pentru data de 28 aprilie din cauza unor probleme de productie.

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 1

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 2

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 3

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 4

CIA - unitatea secreta dedicata spargerii iPhone si iPad

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 6

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 7

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 8

samsung galaxy s8 si s8 plus imagini 9