eMAG: 1600 LEI reducere la Apple Watch de 8 martie

eMAG are in oferta multe modele de Apple Watch, iar pe 8 martie va puteti bucura de reduceri de pana la 1600 LEI pentru aceste smartwatch-uri.

eMAG are in vanzare astazi o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1600 LEI si pot fi un cadou perfect de 8 martie. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1600 LEI in momentul de fata, deci puteti face un cadou exceptional de 8 martie cu ajutorul celor de la eMAG.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune astazi, 8 martie. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna de 8 martie.

eMAG vinde de 8 martie 37 de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, deci puteti face alegerea excelenta de 8 martie pentru a bucura o persoana iubita.

eMAG: 1600 LEI reducere la Apple Watch de 8 martie

La eMAG gasiti de 8 martie atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG de 8 martie.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pentru noi de 8 martie reduceri de pana la 1600 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 1600 LEI la eMAG in ziua de 8 martie.

Apple Watch este un cadou perfect de 8 martie pentru orice femeie, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite. Desi ati fi tentati ca de 8 martie sa cumparati de la eMAG un Apple Watch de 38mm pentru o femeie, va recomand modelele de 42mm pentru ca sunt mai usor de folosit si afiseaza informatiile mai clar.

apple watch 8 martie reducere 1600 lei