iPad Pro 10.5 inch confirmata de un partener Apple

iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie prezentata in cadrul unui eveniment pe care compania Apple ar intentiona sa il organizeze in cursul acestei luni, sau a lunii viitoare. Pana atunci, un partener Apple din Spania a primit ceea ce par a fi documente care confirma existenta tabletei iPad Pro 10.5 inch, pe care cei de la Apple ar dori sa o lanseze in curand.

Vorbim despre informatii privind o versiune pentru iPad Pro 10.5 inch a carcaselor pe care compania Apple le va vinde impreuna cu noul produs dupa lansare. Puteti vedea in imaginile de mai jos denumirea noii tablete a companiei Apple in doua documente pe care acest partener le-ar fi primit deja de la compania americana inaintea lansarii.

Puteti vedea ca unul dintre documente ar contine inclusiv preturile care ar urma sa fie cerute pentru carcasele dedicate iPad Pro 10.5 inch, asa ca unele detalii probabil se cunosc. Pe de alta parte putem vorbi despre informatii care nu sunt 100% veridice, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce a pregatit compania Apple pentru iPad Pro 10.5 inch in final.

Evenimentul pentru prezentarea iPad Pro 10.5 inch ar putea avea loc pe data de 4 aprilie, conform unor informatii aparute ieri, insa data nu este 100% sigura in momentul de fata.

ipad pro 10.5 inch partener