Instagram lanseaza geostickere pentru stories

0

Instagram a anuntat astazi lansarea unei noi functii pentru utilizatorii din anumite orase de pe planeta, mai exact, geostickere pe care acestia le pot folosi in Stories. Conform celor de la Instagram, cei din New York City si Jakarta au acum posibilitatea de a folosi stickere special create pentru orasele in care ei se afla, in ideea de a isi puntea spune mai usor povestile.

Aceste stickere speciale pentru Instagram stories nu apar in alte zone de pe planeta, astfel ca doar locuitorii acestor doua orase se pot bucura de folosirea lor. Cei de la Instagram au decis sa introduca functia dupa ce au oferit stickere personalizate pentru Valentine’s Day in diverse orase de pe planeta, iar acea idee s-a dovedit a avea foarte mare succes.

Acum, de fiecare data cand cei care se afla in New York City si Jakarta vor face un story, vor avea posibilitatea de a folosi aceste stickere disponibile doar in aceste orase. Ele sunt create special pentru a promova aceste locatii, deci contin imagini reprezentative pentru ele si nu pentru alte zone de pe planeta, de aceea nu sunt oferite altundeva.

Separat de New York City si Jakarta, cei de la Instagram vor oferi in curand noua functie si in alte zone de pe planeta, dar deocamdata nu se stie unde. Nu se stie nici cat va dura pana cand aceste geostickere ale Instagram vor fi disponibile si in alte locatii, asa ca ramane sa vedem ce va anunta compania americana.

instagram geostickers