iPhone 8 nu va fi lansat in septembrie de Apple

iPhone 8 va fi lansat mai tarziu de septembrie de catre compania Apple, noul smartphone fiind tinut in loc din cauza unor probleme de productie.

iPhone 8 nu va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile in legatura cu noul smartphone Apple. Ele vin de la o publicatie care a obtinut informatii de la partenerul Apple care produce senzori pentru noua camera 3D a iPhone 8, acesta afirmand ca productia va incepe tarziu in an.

STMicroelectronics este compania care va produce senzori dedicati noii camere 3D a iPhone 8, iar cu ajutorul lor va fi oferita functia de recunostere faciala. Separat de aceasta, camera 3D din iPhone 8 va permite inclusiv analizarea adancimii obiectelor, iar o aplicatie speciala va putea crea harti 3D ale mediilor in care noi ne aflam cand facem analiza.

Cei de la STMicroelectronics au fost contractati de catre compania Apple pentru a produce senzorii iPhone 8, insa abia in a doua parte a anului 2017. Presedintele STMicroelectronics a confirmat faptul ca acest contract va creste substantial incasarile companiei in H2 2017, iar de aici s-ar intelege ca iPhone 8 va fi lansat mai tarziu decat de obicei.

iPhone 8 nu va fi lansat in septembrie de Apple

STMicroelectronics va avea nevoie de cateva luni pentru a putea incepe productia in masa a senzorilor pentru camera iPhone 8, deci daca va incepe in iunie, n-ar putea furniza componente pentru august. In general, partenerii Apple au nevoie de multe luni pentru a crea un proces stabil de productie pentru componente, iar iPhone 8 ar putea fi lansat mai tarziu din aceasta cauza.

Problema este ca informatiile privind STMicroelectronics se potrivesc in totalitate cu altele aparute in saptamanile trecute in legatura cu alti parteneri pentru iPhone 8. Diverse surse asiatice au afirmat ca iPhone 8 va fi lansat intr-adevar mai tarziu de catre compania Apple deoarece productia nu poate incepe la fel de devreme precum in cazul iPhone 7S.

Apple nici nu a finalizat inca specificatiile iPhone 8 si deja suntem aproape de jumatatea lunii martie, deci timpul pentru a incepe productia scade semnificativ. In aceasta idee, exista posibilitatea ca iPhone 8 sa fie lansat mai tarziu de luna septembrie, insa deocamdata nimeni nu are o data exacta in minte.

iphone 8 lansare tarziu

7 COMENTARII

  1. Acum o lună, o lună și jumătate într-un comentariu pe aici sugeram ideea că e posibil să nu lanseze Apple anul ăsta așa-zisul IPhone 8. Toată lumea era să-mi sară-n cap. Eu am mai spus și o mai spun încă odată: Surpriza “aniversară” a companiei Apple poate fi să nu scoată absolut nimic deosebit și să continue cu seria 7s ! Apple The big “surprise” it’s an ordinary but amazing “IPhone 7s” Ta-da…..
    P. S: Srb nu va fi dezamăgit nici măcar atunci!