Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8

Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin decat iPhone 8, daca zvonurile aparute pana acum se vor dovedi a fi adevarate, diferenta fiind mare.

Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8 conform unor informatii aparute astazi si despre care v-am vorbit cu doar cateva ore in urma intr-un articol separat. Mai exact, conform informatiilor de astazi pretul Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie de doar 799 de euro in versiunea de baza, in timp ce pretul Samsung Galaxy S8 Plus va fi de 899 de euro.

Vorbim practic despre un Samsung Galaxy S8 al carui pret este cu doar putin mai mare decat cel perceput in momentul de fata de catre compania Apple pentru iPhone 7. Acelasi lucri poate fi spus si despre Samsung Galaxy S8 Plus in raport cu iPhone 7 Plus, diferenta in preturi fiind minima, iar asta ar putea conta foarte mult pentru clientii din lumea intreaga.

Avand in vedere ca pretul Samsung Galaxy S8 este estimat a fi la 799 de euro, trebuie sa privim cu mare neincredere zvonurile privind pretul iPhone 8. Informatiile aparute pana in prezent in legatura cu pretul iPhone 8 sugereaza faptul ca el va costa minim 1000 de dolari, deci cu 200 de dolari, sau euro, mai mult decat pretul perceput pentru Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8

Daca informatiile se vor dovedi a fi adevarate, iar iPhone 8 va fi intr-adevar mai scump decat Samsung Galaxy S8, atunci Apple va avea o problema foarte serioasa in fata. Samsung Galaxy S8 vine cu foarte multe imbunatatiri, iar desi iphone 8 nu se lasa mai prejos, diferenta de 200 de euro intre cele doua terminale va conta foarte mult pentru clienti.

iPhone 8 care va fi cu 200 de euro mai scump decat Samsung Galaxy S8 nu va avea suces extrem de mare in fata produsului companiei Samsung. Da, iPhone 8 se va vinde bine, dar un Samsung Galaxy S8 mai ieftin cu o cincime va atrage mai multi clienti, chiar daca iPhone 8 va aduce chiar toate noutatile pe care zvonurile de pana acum le-au anuntat.

Desi Samsung Galaxy S8 va incepe de la pretul de 800 de euro, versiunile cu mai mult spatiu de stocare vor costa mai mult, chiar si peste 1000 de euro. Exact precum in cazul iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus cu 128 GB spatiu de stocare va costa peste 1000 de euro, deci partial zvonurile se vor dovedi a fi adevarate.

samsung galaxy s8 ieftin iphone 8

26 COMENTARII

  1. omul sarac este normal sa vrea lucruri ieftine poate chiar si pe gratis. Nu de alta dar omul ce nu are,nu detine etc simte nevoia macar sa se faca auzit,sa vorbeasca mult,pt ca doar asta isi permite

  2. Probabil că de aia scrii tu așa de mult pe idevice: simți tu nevoia de a te face auzit, scrii mult, doar asta îți permiți :))))

    Eu nu știu ce vrea omul sărac pentru că nu sunt sărac. Văd că tu știi foarte bine, hahahaha!

    Eu știu ce vrea omul inteligent, și anume cel mai bun raport preț / calitate, adică să obțină maxim de satisfacție la cost minim.

    Mă rog, tu nu vei înțelege niciodată conceptele astea :))

  3. eu scriu putin si des…si bazaconii…ca asta imi place…BANUL $$$ tu esti singurul care incearca sa se dea cel mai inteligent prin mesaje lungi de zici ca este blog despre povesti

    Omul sarac tot timpul se plange de pret..de raport pret/calitate etc. Doar cei cu salarii medii pe economie se plang si ii aud cu “nu isi merita banii” in gura ca si tine

  4. “My favorite things in life don’t cost any money. It’s really clear that the most precious resource we all have is time” Steve Jobs

  5. GENIUL, dar sunt sigur ca si-a dat seama de acest lucru dupa ce si-a dat seama ca este bolnav. Cam asa este in viata pana nu dai de “rau”, nu recunosti “binele”.

  6. Tu scrii mult și de proasta calitate, Srb. Oamenii nu au ce învăța de la tine. Tu nu ai capacitatea de a da tonul unei discuții, comentariile tale nu au “tracțiune”.
    Tu faci zâzanie din dorința de a atrage atenția, și simți satisfacția morbidă să enervezi oamenii.

    Mai scrii și corect, dar aia este excepția de maxim 1%.

  7. Era intr-o perioada de remisie prin anii ’90. Omul a rezistat timp de 20 de ani cu o boala de care, in mod normal se moare in 6 luni….tot ce a realizat si toata modestia lui au fost invers proportionale cu viata lui. Stia ca in urma nu raman milioanele ci doar un nume pe o piatra si de aia a muncit enorm sa lase ceva in urma crezand mereu ca maine va fi ultima lui zi.

  8. scriu putin si des si de proasta calitate ca asa decid eu, eu imi impun ce fac nu altu sau altii. Oamenii pe net pe un site,nu au ce invata de la mine si stiu asta, si ar trebui sa stii si tu acest lucru, daca chiar crezi ca lumea invata de la tine ceva, esti doar un om cu sperante parintesti virtuale si arata speta slaba
    Tu si dupa ani de zile tot nu ai reusit un simplu lucru sa intelegi,care este dorinta mea, adn meu si ce vreau sa las eu in urma aici. Pariu pe sanatatea mea si pe zilele mele ce le mai am,ca nu stii si nici nu iti pasa, deci macar nici nu mai incerca sa presupui sau sa mai stai sa imi dai reply.Cu mine nu merge,oamenii mari si relatiile nu le gasesti pe blog ci in lumea in care traim si nu cea VR in care va traiti voi adevarata viata

  9. Asa e. E doar un vis. S-au pozitionat sus de la inceput, exista deja piata fidela careia se adreseaza. Mai tii minte primul iphone? Costa 600$. La vremea aia a turbat tot internetul. Pret exorbitant bla bla bla. Nimeni nu credea ca va avea succes……..si uite 2017 ?

  10. pret exorbitant…de parca costa 18000$….totusi, inteleg pe multi cand zic de vertu ca are un pret f mare…dar nici chiar asa 😀

  11. E o chestie tipic romaneasca. Eu vin in tara macar de 2 ori pe an si tara s-a schimbat mult in bine….mentalitatea a cam ramas pe loc.

  12. Ai perfecta dreptate! Srb nu poate judeca din alta perspectiva. Tin minte ca insusi Steve Balmer a exclamat: “Un telefon la 500 dolari??? Ha, nicio sansa!”

  13. mda nu prea s-a schimbat nimic in RO…a scuze a crescut salariu minim pe ec cu vreo cateva sute de lei..dar asta nu schimba faptul ca lumea se plange de bani