De ce americanii nu trebuie sa aleaga intre iPhon si asigurare medicala

Ieri un congressman american a afirmat ca americanii trebuie sa aleaga intre a cumpara un iPhone si asigurare medicala, iar Conan O’Brien s-a grabit sa ironizeze intreaga situatie. In clipul video de mai jos puteti vedea cum priveste celebrul comediant situatia in care sunt pusi americanii de catre republicani, ea fiind una tragi-comica.

Americanii ar trebui sa plateasca lunar pretul unui iPhone pe asigurare medicala, sau poate chiar mai mult, asa ca afirmatiile omului politic vor starni si mai multe controverse in viitor.

Articolul precedentCCPlus personalizeaza Control Center pe iPhone si iPad
Articolul următoriPhone este cel mai popular smartphone din SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.