Prima Pagina iPhone iPhone este cel mai popular smartphone din SUA

iPhone este cel mai popular smartphone din SUA

iPhone este cel mai popular smartphone in randul abonatilor de telefonie mobila din SUA, conform unui nou studiu publicat in cursul noptii trecute. Compania Apple este pentru prima oara plasata pe prima pozitie in topul producatorilor favoriti ai abonatilor de telefonie mobila din SUA, cei de la comScore MobiLens creand acest studiu.

Vorbim aici despre date inregistrate in perioada noiembrie – ianuarie 2016 – 17, deci pentru doar 3 luni de zile, iar compania Apple a inregistrat o cota de piata de 45% in SUA. Vorbim despre un avans de 17% in fata celor de la Samsung pe piata smartphone, cota de piata a celor de la Apple crescand cu 2% fata de octombrie, Samsung pierzand 2.3% din cota.

Separat de Apple si Samsung, cei de la LG, Motorola si HTC sunt prezenti intr-un top 5 al producatorilor de smartphone-uri preferate de catre americani. Separat de Apple, doar cei de la LG au mai inregistrat o crestere a cotei de piata, insa vorbim despre doar 1%, adica jumatate.

Desi Apple este favorita americanilor in ceea ce priveste achizitia de smartphone-uri, in ceea ce priveste platformele cele mai utilizate, Android ramane rege. Cota de piata a Android ste de 53.2%, fata de cea de 44.6% a iOS, insa probabil compania Apple va reusi sa o mai creasca in urmatoarele luni, daca va avea produse suficient de bune pentru utilizatori.

apple favorita smartphone sua

apple favorita smartphone sua 1

 • BurN®

  Era de asteptat

 • Alex13

  Exact cum e Dacia in Romania 😂

 • amfetamin

  Nu prea,ia sa aibe romanii salarii de America de 2000-3000$,crezi ca mai era Dacia?

 • Florin Gabriel Haja

  Italienii au Fiat și Alfa Romeo pentru oamenii de rând

 • Florin

  Mai e si treaba aia cu made in the USA. Multi inca mai cred ca Iphone ca e facut acolo. Contrar aparentelor, americanii sunt nationalisti si de cand cu Trump foarte multi prefera din nou masini americane si tehnologie autohtona….sa ajute economia. In LA rar vezi altceva decat iphone. Adevarul e ca mi-as dori sa vad o atitudine de genul asta si acasa….doar ca acasa singurul telefon mobil aproape romanesc e Allview si eu unul nu ma bag.

 • Florin

  Sunt foarte ieftine Daciile. Eu am un Duster acasa. Rugineste in garaj juma’ de an dar ma dau cu el cat stau in tara. Pentru cat a costat sa stii ca masinuta e peste asteptari. Nu am ce sa ii reprosez la cat a costat. Cam cheala ea ….. dar ca functionalitate si mai ales prin balarii la munte e mai mult decat ok.