iOS 9.3.5 downgrade va putea fi facut pe iPhone si iPad

O noua solutie de iOS 9.3.5 downgrade va fi disponibila in curand pentru unii dintre cei care detin iPhone, iPad si iPod Touch-uri in momentul de fata. Inainte sa va entuziasmati prea tare, va spun ca aceasta solutie de iOS 9.3.5 downgrade va fi disponibila doar pentru iDevice-urile Apple cu chip-uri de 32 biti si nu pentru restul terminalelor.

Mai mult decat atat, solutia de downgrade va fi oferita doar pentru iOS 9, nu si pentru iOS 10, iar pentru a va bucura de ea trebuie sa aveti iOS 9.3.5 instalat in terminale. Mai mult decat atat, trebuie sa aveti si blobl-uri salvate pentru versiunea de iOS pe care doriti sa o instalati folosind acest software, asa ca lucrurile nu sunt deloc simple.

Ca aceasta solutie de downgrade nu este compatibila cu iOS 10 nu este o surpriza si nici faptul ca ea functioneaza doar pe terminalele cu chip de 32 biti si doar daca aveti blob-uri salvate. Practic, vorbim despre un software cu aplicabilitate extrem de limitata, asa cum a fost si cel anterior pentru iOS 10 si cum vor fi oricare altele ce ar putea fi lansate.

Din pacate, o solutie adevarata de downgrade pentru iOS 9 sau iOS 10 nu va fi lansata vreodata deoarece Apple a impus prea multe restrictii petnru iDevice-urile noastre. Blob-urile salvate pentru diverse versiuni sunt obligatorii, insa cine le-a salvat daca atunci cand exista iOS 9 nu se gandea cineva la asa ceva, iar acum in iOS 10 ele sunt complet inutile pentru majoritatea terminalelor.

Acestea fiind spuse, va voi anunta cand solutia aceasta de iOS 9.3.5 downgrade va fi lansata, dar nu va faceti prea multe sperante cu privire la utilitatea sa.