Samsung Galaxy S8 – certificat pentru vanzare

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost certificate pentru vanzare in SUA de catre autoritatile americane inaintea prezentarii.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost certificate pentru vanzare in SUA de catre autoritatile americane, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos. Acolo puteti vedea cele doua coduri de marcare pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus certificate pentru vanzare in SUA in baza legislatiei aflate acum in vitoare.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy S8 Plus cu numele de cod SM-G955U este certificat pentru vanzare, dar si Samsung Galaxy S8 a fost certificat. Samsung Galaxy S8 are numele de cod SM-G950U, iar pentru el exista documentatie similara privind certificarea, deci terminalele pot fi vandute in SUA fara probleme.

Autoritatile din SUA au certificat pentru vanzare modelele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus decodate, deci ele vor fi vandute si sub aceasta forma in SUA. FCC este autoritatea americana care a certificat Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ea verificand toate smartphone-urile inainte ca ele sa fie vandute in SUA.

Samsung Galaxy S8 – certificat pentru vanzare

Desi cei de la FCC au certificat Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in vederea vanzarii, din pacate nu stim si specificatiile tehnice pentru ele. FCC nu publica in prealabil si aceste informatii privind produsele care urmeaza sa intre in vanzare in SUA, asa ca nu au fost divulgate si secretele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

In ciuda acestui lucru, diverse zvonuri ne-au spus ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran de 5.8 inch si Samsung Galaxy S8 Plus unul de 6.2 inch, ambele cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli. Ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea chip Qualcomm Snapdragon 835, ori Exynos 8895, camere principale de 12/13 megapixeli, baterii de 3000 mAh si respectiv 3500 mAh, plus 4 GB RAM in loc de 6 GB.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate pe 29 martie de catre compania Samsung, precomenzile urmand a incepe pe 10 aprilie, cu lansare pe 28 aprilie. Preturile Samsung Galaxy S8 ar urma sa inceapa de la 800 de euro, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus ar putea costa minim 900 de euro.

Samsung Galaxy S8 certificare vanzare

3 COMENTARII