Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7, alte terminale Android

Samsung Galaxy S8 apare intr-o comparatie extinsa cu iPhone 7 si multe alte terminale Android, ea prezentand diferenta majora in dimensiuni.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta cu multe dintre terminalele rivale pe care le va avea pe pietele globale in momentul lansarii. De la iPhone 7 si pana la Nexus 6P, Samsung Galaxy S8 este comparat cu aceste dispozitive in ceea ce priveste dimensiunile generale, pentru a sti la ce sa ne raportam cand el va fi lansat.

Pentru inceput, puteti vedea mai jos o comparatie intre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Ambele terminale din seria Samsung Galaxy S8 sunt mai mari decat cele corespondente din seria iPhone 7, insa diferenta mai mare este vizibila intre terminalele cu ecrane de 4.7 inch si 5.8 inch, asa cum este normal.

Samsung Galaxy S8 va fi mai mare decat iPhone 7, dar nu cu mult, iar al sau ecran va fi considerabil mai mare, cu 1.1 inch. In cazul Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus diferenta in dimensiuni va fi mai mica, insa la ecrane va exista una de 0.7 inch in favoarea produsului coreenilor, ea facand o diferenta majora cand vine vorba despre vizualizarea de continut multimedia.

samsung galaxy s8 comparat iphone 7

Samsung Galaxy S8 este comparat cu iPhone 7, alte terminale Android

Mergand mai departe, putem vedea comparatii intre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6. Practic, vedem o crestere a dimensiunilor Samsung Galaxy S8 fata de predecesorul sau, acelasi lucru putand fi spus despre Samsung Galaxy S8 Plus in comparatie cu Samsung Galaxy Note 7.

samsung galaxy s8 comparat galaxy s7 note 7

Aceeasi imagine, cu terminalele aratate din fata, ne arata cat de multe va oferi seria Samsung Galaxy S8 dupa cresterea substantiala a dimensiunilor ecranului. Desi Samsung Galaxy S8 este cu putin mai mare decat Samsung Galaxy S7 in dimensiunile totale, ecranele au o diferenta de 0.6 inch in diagonala, lucru care va face o diferenta majora.

samsung galaxy s8 comparat galaxy s7 note 7 1

In final vedem o diferenta intre toate terminalele prezentate aici, Samsung Galaxy S8 Plus fiind aproape cel mai mare dintre toate, dupa Nexus 6P. Samsung Galaxy S8 are dimensiuni mult mai bune decat alte smartphone-uri cu un ecran la fel de mare, cei de la Samsung reusind sa creeze un smartphone cu adevarat interesant anul acesta.

samsung galaxy s8 comparat terminale android