Samsung Galaxy S8 va avea recunoastere faciala

Samsung Galaxy S8 va avea un sistem de recunoastere faciala integrat, acesta rezolvand problemele pe care iris scannerul le-ar avea.

Samsung Galaxy S8 va avea un sistem de recunoastere faciala implementat de catre compania Samsung, asta desi terminalul are si un iris scanner. Stim de cateva luni ca Samsung Galaxy S8 va avea un iris scanner integrat pentru a permite autorizarea mai usoara in terminal separat de folosirea cititorului de amprente integrat langa camera.

Desi multi au vazut integrarea iris scannerului in Samsung Galaxy S8 ca o schimbare perfecta, se pare ca aceasta componenta n-ar fi chiar atat de grozava. Cei de la Samsung au descoperit ca acest cititor de amprente nu este chiar atat de rapid si de exact precum si-ar dori, astfel ca Samsung Galaxy S8 va avea inclusiv un sistem de recunoastere faciala.

Un oficial al companiei Samsung ar fi oferit aceste date cu privire la Samsung Galaxy S8 si problemele pe care le-ar avea iris scannerul integrat in el. Recunoasterea faciala pentru Samsung Galaxy S8 ar folosi camera principala a dispozitivului pentru a recunoaste fata utilizatorului, aparent mai greu decat citeste irisul acest nou scanner integrat.

Samsung Galaxy S8 va avea recunoastere faciala

Diverse prototipuri ale Samsung Galaxy S8 sunt testate acum, iar recunoasterea faciala ar permite deblocarea terminalului in doar 0.01 secunde, fata de scanarea irisului. Aceasta tehnologie ar fi si mult mai exacta decat cea pentru scanarea irisului, asa ca utilizatorii Samsung Galaxy S8 ar avea parte de o experienta de utilizare mult mai fluida.

Ca Samsung nu este multumita e experienta oferita pentru Samsung Galaxy S8 de catre acest iris scanner este cu adevarat surprinzator. Pana acum Samsung a implementat tehnologii insuficient dezvoltate intr-o varietate de produse, dar poate ca pentru Samsung Galaxy S8 a inteles ca este nevoie de calitate pentru a avea intr-adevar succes.

Android are deja o functie pentru recunoastere faciala, iar Samsung Galaxy S8 s-ar putea folosi de ea in tandem cu canarea irisului, sau in loc de scanarea irisului. Ce va fi oferit pentru Samsung Galaxy S8 in final nu se stie sigur, insa cei de la Samsung doresc sa ofere o experienta cat mai buna pentru noul smartphone.

samsung galaxy s8 recunoastere faciala