Facebook Messenger Day a fost lansat oficial

Facebook Messenger Day a fost lansata oficial astazi pentru lumea intreaga, ea urmand a deveni disponibila pentru utilizatorii globali.

Facebook Messenger Day, o functie pe care compania Facebook a testat-o pentru Messenger inca de anul trecut, a fost lansata oficial in cursul acestei zile. Vorbim despre o noua functie copiata de catre cei de la Facebook direct din Snapchat, ea oferindu-le utilizatorilor Facebook Messenger functia stories, disponibila acum inclusiv in aplicatia Instagram.

Cu ajutorul functiei Facebook Messenger Day, utilizatorii Facebook Messenger vor putea folosi camera pentru a inregistra poze sau clipuri video pe care le pot transforma in povesti zilnice, stories. Combinatiile de poze si clipuri video ce sunt posibile cu functia Facebook Messenger Day, pot fi editate pentru a include texte, caractere emoji, desene, filtre pentru fete si multe altele.

Toate aceste povesti, stories, create de catre utilizatori folosind Facebook Messenger Day pot fi partajate de catre cei care folosesc Facebook Messenger. Doar persoanele cu care interactionam in Facebook Messenger vor putea vedea aceste stories si numai timp de 24 de ore dupa publicare, mai apoi ele fiind sterse automat de Facebook.

Facebook Messenger Day a fost lansat oficial

Functia Facebook Messenger Day copiaza in totalitate ceea ce Snapchat a oferit initial si mai apoi a fost copiat direct in aplicatia Instagram. Cei de la Facebook nu se prea tem sa copieze diverse functii ale Snapchat, iar Facebook Messenger Day este o noua dovada a faptului ca Facebook ia ce vede fara sa se teama de consecintele care ar putea aparea de aici.

Lansand functia Facebook Messenger Day, compania Facebook transforma Facebook Messenger intr-o aplicatie de camera, dar cu functie de chat. Cei de la Facebook vor ca lumea sa faca tot mai mult continut multimedia pe care sa il partajeze peste tot, scopul fiind de a tine lumea legata de aplicatiile sale cu functii precum Facebook Messenger Day.

Facebook Messenger Day a inceput sa fie testata anul trecut in Polonia de catre compania Facebook, dar de azi a inceput lansarea globala. Cat va dura pana cand functia Facebook Messenger Day va ajunge in Romania este greu de spus, dar probabil o vom avea disponibila in curand intr-o actualizare a aplicatiei.

facebook messenger day