Presedintii Apple si Google au luat cina in secret

Presedintii Apple si Google, Tim Cook si Sundar Pichai, au luat cina in secret intr-un restaurant din Silicon Valley zilele trecute, iar imaginile de mai jos stau dovada pentru intalnire. Nimeni nu stie ce au discutat presedintii a doua dintre cele mai mari companii de pe planeta, imaginile fiind publicate de catre o persoana pe Facebook inainte de a ajunge in presa.

Apple si Google sunt doua dintre companiile intre care exista concurenta enorma, insa chiar si asa nu este surprinzator sa-i vedem impreuna pe presedintii lor. Desi Tim Cook a ironizat Google, iar Sundar Pichai Apple, iata ca in final exista loc de discutii intre presedinti pentru a lansa produse care sa aduca si mai multi bani pentru companiile lor.

Ar fi extrem de interesant de aflat ce s-a discutat in cadrul acestei intalniri, insa e greu de spus daca vom afla vreodata secretele impartasite. Steve Jobs a avut o relatie extrem de apropiata cu presedintele Google in anii 2000, acesta devenind si membru in consiliul director al Aple, dar acum nu se va intampla ceva similar.

presedinti apple google

presedinti apple google 1

20 COMENTARII

  1. Dacă sunt doar copii tu ce cauți pe aici? Nu te integrezi bine intre adulți? Sau ești pedo? Ha? Srb Srb, nu-mi spune că ești pedo. Rușine rușine rușine.

  2. Intalnirea a fost chiar in Palo Alto si nu era deloc secreta. Avand in vedere ca Tim Cook e cel care a initiat intalnirea si avand in vedere ca se stie ca Tim Cook nu bea alcool, putem sa doar sa banuim ca pozitia de putere era a lui Sundar Pichai. Cei doi au ciocnit un pahar de vin si umbla vorba ca tot Tim Cook e cel care a vorbit mai mult…
    Pt cine stie cum se face un business, cel care vorbeste mult si care accepta un compromis (un pahar de vin pentru cineva care nu bea) e cel care face propunerea si cel care asteapta raspunsuri. Tinand cont de istoria celor 2 companii si ca pe Ios vin din ce in ce mai multe din aplicatiile Google sau de faptul ca Google a amenintat nu doar odata cu boicotarea lor pe platforma Ios, e posibil ca aceasta cina sa fie doar confirmarea slabirii de putere a Apple. Deja avem un al doilea jucator mare la masa.