Prima Pagina Google Presedintii Apple si Google au luat cina in secret

Presedintii Apple si Google au luat cina in secret

20

Presedintii Apple si Google, Tim Cook si Sundar Pichai, au luat cina in secret intr-un restaurant din Silicon Valley zilele trecute, iar imaginile de mai jos stau dovada pentru intalnire. Nimeni nu stie ce au discutat presedintii a doua dintre cele mai mari companii de pe planeta, imaginile fiind publicate de catre o persoana pe Facebook inainte de a ajunge in presa.

Apple si Google sunt doua dintre companiile intre care exista concurenta enorma, insa chiar si asa nu este surprinzator sa-i vedem impreuna pe presedintii lor. Desi Tim Cook a ironizat Google, iar Sundar Pichai Apple, iata ca in final exista loc de discutii intre presedinti pentru a lansa produse care sa aduca si mai multi bani pentru companiile lor.

Ar fi extrem de interesant de aflat ce s-a discutat in cadrul acestei intalniri, insa e greu de spus daca vom afla vreodata secretele impartasite. Steve Jobs a avut o relatie extrem de apropiata cu presedintele Google in anii 2000, acesta devenind si membru in consiliul director al Aple, dar acum nu se va intampla ceva similar.

presedinti apple google

presedinti apple google 1