Google Pixel are o noua problema recunoscuta de Google

Google Pixel are o problema care supara multi utilizatori, ea fiind recunoscuta de catre compania Google ca fiind una ce nu poate fi rezolvata printr-o actualizare software. Vorbim despre terminale Google Pixel care au microfoane ce nu inregistreaza sunete, compania Google recunoscand ca problema afecteaza une terminale fabricate pana in ianuarie 2017.

Vorbim despre peste 3 luni de zile in care Google Pixel a fost fabricat de catre cei de la Google cu aceasta problema, ea fiind recunoscuta de catre vicepresedintele diviziei care devolta noi produse. Acesta a afirmat ca problema a fost rezolvata in terminalele Google Pixel fabricate din ianuarie 2017, insa pentru cele anterioare nu exista o rezolvare.

Utilizatorii Google Pixel care au terminale ale caror microfoane nu functioneaza, sunt nevoiti sa returneze terminalele la locul de achizitie pentru inlocuire imediata. Desi vicepresedintele Google spune ca mai putin de 1% dintre terminalele Google Pixel fabricate sunt afectate de catre aceasta problema, in realitate nimeni nu stie care este numarul real.

Google Pixel este fabricat de catre cei de la HTC si pana acum au aparut pe internet povesti privind o multitudine de probleme ale utilizatorilor. Unele dintre ele au fost rezolvate software, altele n-au fost recunoscute, in timp ce pentru altele singura rezolvare este inlocuirea completa a Google Pixel, pe care Google o onoreaza in anumite conditii.

“We are taking additional steps to qualify refurbished phones to make sure they don’t have this mic problem. It’s possible that some replacement phones were not properly qualified before we understood this issue, but that’s no longer the case. Also, we have been taking additional steps to reinforce the connection at time of manufacture on phones built since January.”

google pixel problema microfon

1 COMENTARIU