watchOS 3.2 beta 6 si tvOS 10.2 beta 6 au fost lansate

watchOS 3.2 beta 6 si tvOS 10.2 beta 6 au fost lansate de catre compania Apple la doar o zi dupa ce iOS 10.3 beta 6 a fost lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre actualizari care sunt acum disponibile pentru utilizatorii Apple TV 4 si Apple Watch, doua produse cu zeci de milioane de clienti in lumea intreaga in momentul de fata.

Ca de obicei, compania Apple nu spune si care sunt noutatile watchOS 3.2 beta 6 si tvOS 10.2 beta 6, mentionand doar rezolvari de buguri si imbunatatiri ale performantelor. Asta inseamna ca in watchOS 3.2 beta 6 si tvOS 10.2 beta 6 nu s-a schimbat mai nimic fata de versiunile anterioare oferite de catre compania Apple pentru utilizatorii globali.

watchOS 3.2 beta 6 si tvOS 10.2 beta 6 pot fi instalate deocamdata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cei ai programului beta urmand a avea o versiune separata in curand.

watchos 3.2 tvos 10.2

Articolul precedentSamsung Galaxy S8: preinregistrari deschise de parteneri
Articolul următorApple este vinovata de concurenta neloiala in Rusia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.