iPad Pro 2 9.7 inch ar putea fi lansata saptamana viitoare

2

iPad Pro 2 9.7 inch ar putea fi lansata saptamana viitoare de catre compania Apple, insa nu cu o conferinta de presa, asa cum isi imagina destul de multa lume. Mai exact, compania Apple ar urma sa lanseze tableta iPad Pro 2 9.7 inch in cadrul website-ului sau impreuna cu un comunicat de presa si nimic mai mult, asa cum face cu produsele mai putin importante.

iPad Pro 2 9.7 inch ar putea veni cu exact acelasi hardware ca pana acum, dar un pret de vanzare mai mic, sau cu un nou chip A10X, dar un pret mai mic decat pana in prezent. Nimeni nu stie clar ce urmeaza sa ofere compania Apple pentru iPad Pro 2 9.7 inch, insa este clar ca tableta nu ar urma sa fie prezentata in vreo conferinta fastuoasa.

Decizia celor de la Apple de lansa iPad Pro 2 9.7 inch acum are menirea de a readuce categoria de produse in atentia lumii intregi si a creste vanzarile globale pentru acest produs. Avand in vedere ca iPad Pro 2 9.7 inch nu va aduce schimbari majore, este greu de spus cata lume va fi interesata sa o cumpere, dar poate ca Apple va gasi o metoda inteligenta de promovare.

Separat, Apple nu ar fi programat nici vreun eveniment nou pentru a prezenta celelalte modele noi ale iPad Pro 2, mai exact cele cu ecrane de 12.9 inch si 10.5 inch. Asta inseamna ca o conferinta pentru a le prezenta ar putea avea loc abia la inceputul lunii viitoare si nu mai devreme, asa cum sugereaza unele zvonuri aparute chiar saptamana aceasta.

ipad pro 2 9.7 inch martie