Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy S8, sau mai bine zis o "replica" a noului smartphone, apare intr-o comparatie cu iPhone 7 Plus pentru a ni se arata diferentele.

Samsung Galaxy S8, sau mai bine spus o carcasa si un panou frontal facute in baza schitelor pentru noul terminal, este comparat cu iPhone 7 Plus intr-un nou clip video. In China exista foarte multe locatii in care pot fi cumparate asemenea produse, ele fiind vandute inclusiv cu o cutie care are denumirea Samsung Galaxy S8 inscriptionata pe ea, dupa cum puteti vedea.

Terminalul Samsung Galaxy S8 nu este pornit in vreun moment pe parcursul comparatiei cu iPhone 7 Plus, iar asta pentru ca in interiorul carcasei nu se gaseste nimic. In ciuda acestui lucru, clipul video ne arata in avans design-ul Samsung Galaxy S8 si ceea ce vom putea cumpara peste doar o luna si jumatate de pe pietele globale multumita Samsung.

Puteti observa ca acest Samsung Galaxy S8 arata exact precum in imaginile cu terminalele reale publicate pana in prezent tot din China de catre diverse surse. Carcasa are cititorul de amprente langa camera principala a Samsung Galaxy S8, iar in partea frontala avem si ecranul delimitat pentru a acoperi aproape intreaga structura de sticla.

Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 Plus

Vedem in acest clip video un Samsung Galaxy S8 si nu modelul plus, deci cel care are un ecran de 5.8 inch implementat de catre compania Samsung. Pana acum, aceasta este cea mai buna comparatie intre o “replica” a Samsung Galaxy S8 si un terminal iPhone 7 Plus pentru a ni se arata cat de diferit va fi design-ul lor.

Stiam deja ca Samsung Galaxy S8 va fi mai mic decat iPhone 7 Plus, insa diferenta nu este colosala intre cele doua dispozitive, in ciuda ecranului mai mare. Samsung Galaxy S8 va fi mai mare chiar si decat iPhone 7, implementarea ecranului mai mare crescandu-i dimensiunile in comparatie cu Samsung Galaxy S7, lansat anul trecut pe piata.

In China exista si clone functionale ale Samsung Galaxy S8, insa o comparatie cu iPhone 7 Plus nu avem inca, desi ea probabil va aparea in perioada urmatoare. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung, lansarea oficiala urmand a avea loc intre 21 si 28 aprilie 2017, o data fixa nefiind cunoscuta.