iPhone 8 – Samsung Display dezvolta noul ecran OLED

iPhone 8 va avea un nou ecran OLED cu un nou 3D Touch, iar cei de la Samsung Display dezvolta deja aceasta componenta pentru compania Apple. Conform unor surse din interiorul Samsung Display, partenerul Apple este in plin proces de dezvoltare al noului ecran pentru iPhone 8, avand si vasta majoritate a productiei acordata de catre cei de la Apple.

Tehnologia folosita de catre Samsung Display pentru noul ecran OLED cu 3D Touch al iPhone 8 este cu mult superioara fata de cele folosite in alte smartphone-uri Android. Compania este atat de mandra de noua tehnologie, incat a prezentat-o unor partneri in cadrul MWC 2017, deci ne putem astepta ca unele terminale Android sa aiba un Force Touch mai bun multumita Apple si iPhone 8.

Stim deja de ceva vreme ca iPhone 8 va avea o noua tehnologie 3D Touch implementata pentru noul ecran OLED, aceasta facand productia componentei mai dificila. Mai mult decat atat, noul 3D Touch pentru iphone 8 va avea un pret aproape dublu fata de cel platit pentru componenta din iPhone 7, deci asta ar putea contribui si la cresterea pretului terminalului.

Desi cei de la Samsung Display lucreaza din greu la finalizarea procesului de dezvoltare al noului ecran OLED al iPhone 8, nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie livrate componentele. Daca zvonurile de pana acum se vor adeveri, atunci iPhone 8 va fi lansat abia spre sfarsitul anului, de catre Apple, atunci vom avea mult de asteptat pentru aparitia sa.

“Samsung Display, the display-making unit of tech giant Samsung Electronics, is currently working on a pressure-sensitive touch display based on organic light-emitting diodes for Apple’s upcoming iPhone 8. Samsung Display, the sole OLED supplier, has been ramping up efforts to incorporate a 3-D Touch sensor to the display screen.  Samsung Display showcased the display technology to select partners at a VIP meeting during the Mobile World Congress.”

iphone 8 samsung display 3d touch

25 COMENTARII

 1. Unii se bucură de AMOLED de câțiva ani deja, alții abia așteaptă să se bucure și ei, după câțiva ani…

 2. unii s-au bucurat de inceputul unei tehnologii amoled de la S1-S5.Noi ne bucuram deja de tehnlogia maturizata. Multumim, next

 3. adica utilizatorii de iphone o sa se “murdărească” de samsung la fiecare “atingire”??? :))))))
  “AȘEA” CEVA NU POT SA CRED!!! CINEVA SE RAZBUNA……!!! :))))

 4. Noi ne-am bucurat de tot filmul la cinematrograf, din minutul 1 pana la minutul 115, si stam si pana la sfarsit (minutul 120).
  Tu te mai bucuri de ultimele cinci minute din film :)))

  Pe rationamentul tau, romanii sunt intr-o pozitie avantajata fata de americani, pentru ca romanii se pot bucura de democratia matura, nu ca fraierii de americani care au trait toata viata intr-o democratie imatura :)))

 5. O fi fost mizerie inceputul, dar acel inceput a fost doar 1 an. Au urmat ani la rand cand tehnologia s-a dezvoltat treptat, si noi ne-am bucurat de fiecare data, in timp ce tu ai salivat cu aceeasi tehnologie timp de 10 ani.

  Este ca si cum ai ramane cu aceleasi venituri timp de 10 ani, in timp ce altii au cresteri de venituri de la an la an. Este bine ca in sfarsit ai o crestere de venituri in anul 10, dar anii 1-9 i-ai pierdut pentru totdeauna.
  Ma rog… tu nu vei intelege niciodata lucrurile astea.

 6. Pai deja ai creat doua tabere cand ai zis ” noi “…! Adica tu si ai tai , si restul ce ?! Noi … fraierimea stam pe malul asta si ” voi ” ce ?! Sunteti mai superiori intelecrmtual sau cu mai multe ooo ?! Un device ti-a furat mintile , halal sa-ti fie !

 7. aaa “noi” este da este dar “voi” nu este…ca ai pus intre ghilimele deci ma citeai 🙂 nu imi fura mintile nimeni, decat banii si femeile, restul se cumpara cu banii

 8. Bucuria furaciosului…cand a dobandit ceva fara sa-si munceasca mintea … ! Adica unul paste oile si le ingrijeste si vine unul ” smecher ” si le mulge ! Evolutie sa-i zici …!

 9. o mizerie…eu am vazut si mi-am dorit oled doar de la s6 edge incoace…restul MIZERII….tu esti subiectiv si nu iti permiti sa iti schimbi device’ul an de an etc…este normal sa gandesti asa si sa iti protejezi investitia de 1 de zile

 10. Cu tine daca intra cineva in discutie in contradictoriu , e ca si cum s-ar certa cu infinitul , cu neantul … ! Asa ca vezi-ti de adictia ta iP , si las-o pe alta data … ! Numai bine !

 11. Dezvolta, ca astfel mai fura putina tehnologie!!! Se tine la curent!!! Si apoi o introduce in pocnitori care fac un mare”fâs” pe piata!!! Scuze, poc voiam sa zic!!!