Snapchat update aduce o functie foarte asteptata

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicatii pentru socializare, ea permitand partajarea de poze si clipuri video care pot fi modificate intr-o varietate de moduri. Separat de filtrele foto/video, Snapchat are functii foarte populare precum cele de trimitere a unor mesaje care dispar dupa o perioada de timp, sau a celor privind partajarea de povesti zilnice.

Astazi aplicatia Snapchat a fost actualizata pentru lumea intreaga, iar noua versiune are un widget in Notifications Center si Spotlight, pentru a initia mai usor mesaje. Acest widget trebuie adaugat manual de catre utilizatori din sectiunea Today a interfetei pentru widget-uri, asa ca daca nu il vedeti automat acolo, stiti de ce el nu apare singur.

Separat, Snapchat are acum implementata si functionalitatea Bitmoji, o companie cumparata de catre cei de la Snap anul trecut. Cu ajutorul Bitmoji pot fi create caractere emoji speciale pentru a recunoaste mai usor prietenii nostri in Snapchat, ele fiind folosite pentru noul widget pe care aplicatia il are disponibil de astazi.

Snapchat este disponibila pentru descarcare din AppStore urmand acest link.

snapchat widget bitmoji