Samsung Galaxy S8 – Bixby confirmat oficial

Samsung Galaxy S8 are astazi confirmate una dintre functiile sale esentiale, compania Samsung facand totul intr-un document publicat pe propriul website.

Samsung Galaxy S8 are astazi una dintre cele mai importante functii noi confirmate direct de catre compania Samsung, mai exact vorbim despre asistentul personal Bixby. Stim de cateva luni ca acest asistent personal Bixby urmeaza sa fie implementat in Samsung Galaxy S8, iar acum compania Samsung il confirma oficial pentru toti.

Bixby a fost creat special pentru Samsung Galaxy S8 in urma achizitionarii companiei fondate de catre oamenii care au creat Siri, disponibil in iPhone. Samsung spera ca Bixby pentru Samsung Galaxy S8 sa ofere functii care sa atraga noi clienti pentru linia sa de produse, iar daca el va fi suficient de bun, acest lucru se va intampla in final.

Bixby beneficiaza de inteligenta artificiala pe care S Voice-ul din vechile modele ale Samsung Galaxy nu o are, iar Samsung Galaxy S8 va fi superior lor. Bixby este atat de important pentru Samsung Galaxy S8, incat compania coreeana a implementat si un buton fizic special in smartphone pentru a permite activarea foarte rapida a asistentului personal.

Samsung Galaxy S8 – Bixby confirmat oficial

Imaginea de mai jos vine dintr-un document publicat pe website-ul italian al Samsung, iar conform lui, toata interfata Samsung Galaxy S8 va putea fi controlata de catre Bixby. Practic, utilizatorii Samsung Galaxy S8 vor putea rosti comenzi vocale pentru a controla in totalitate noul smartphone prin intermediul asistentului personal Bixby.

Documentul a fost actualizat acum doua saptamani, deci denumirea Bixby nu exista inainte, insa interesant este ca el face referire nu doar la Samsung Galaxy S8. Conform documentului, separat de Samsung Galaxy S8, asistentul Bixby va putea controla si alte smartphone-uri Samsung, deci ar putea ajunge si in alte terminale vandute de coreeni.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial de catre coreeni la sfarsitul acestei luni, iar atunci vom afla toate detaliile importante in legatura cu asistentul Bixby. Lansarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii viitoare, insa planurile privind aceasta s-ar putea schimba intre timp, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

Samsung Galaxy S8 bixby confirmat

7 COMENTARII

  1. Ce tare. Bixby vine pe Samsung si Google assistant vine pe Iphone. Sa notam ca “samsungistii” pe langa Svoice pot folosi deja Google assistant. Sa mai notam multitudinea de limbi si accente/dialecte dezvoltata de Google doar pt engleza (include accent est european/rusesc). Siri abia recunoaste cum trebuie accentele din engleza, unde accentul american de sud e haos total, scotienii si irlandezii fac poante la betie si rad ce intelege Siri iar despre Australia nici nu e pe harta. Exista tone de video pe youtube despre Siri vs Google. Bixby e dezvoltat in aceeasi maniera imprumutata de la Google, cu dialecte si accente multiple ale unei singure limbi pentru recunoastere facila. Om vedea daca ramanem pe Google assistant sau incercam Bixby