iOS 11 concept arata schimbari majore pentru iPhone

iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestei veri, insa pana atunci vedem un nou concept care ne arata schimbarile importante facute pentru ecranul de blocare. Mai exact in imaginile de mai jos puteti vedea cum ar putea modifica Apple ecranul de blocare al iPhone pentru a-l face mult mai util dupa instalarea iOS 11 in toamna.

Vorbim despre modificari propuse de acest concept al iOS 11 care ne permit sa obtinem mai multe informatii de la notificarile afisate de catre aplicatii. In mod normal notificarile din ecranul de blocare ne permit doar sa accesam aplicatiile care le genereaza, sau sa raspundem rapid la alte mesaje, insa Apple ar putea imbunatati aceasta experienta in iOS 11.

Acest concept al iOS 11 este foarte indraznet si ne arata ceva ce Apple ar putea face pentru a imbunatati iPhone, dar probabil nu se va grabi sa ne ofere. Desi iOS 11 va aduce multe schimbari pentru iPhone si iPad, nu trebuie sa va asteptati ca aceasta versiune sa aduca schimbari majore pentru iDevice-uri, pentru ca veti fi foarte dezamagiti.

Deci, ce parere aveti despre aceste schimbari propuse de conceptul pentru iOS 11 ?

ios 11 concept lockscreen iphone

ios 11 concept lockscreen iphone 1

ios 11 concept lockscreen iphone 2

ios 11 concept lockscreen iphone 3

ios 11 concept lockscreen iphone 4

8 COMENTARII

  1. Ios 11 va fi extrem de simplist. Vor adauga posibilitatea de a renunta la mai multe stock apps nefolositoare. Poate ceva functii preluate din cydia. Dar clar fara app shortcut-uri in lockscreen sau settings pane-uri. Control centerul va oferi mai multe optiuni de personalizare iar notification center este posibil sa fie mult simplificat fata de ce avem aici. Cu cat mai simplu cu atat mai bine pentru baterie si utilizarea zilnica

  2. Plus schimbari majore pentru Siri cu suport pentru mai multe limbi si integrarea asistentului in aproape toate aspectele importante