Prima Pagina iPhone Wi-Fi Widget usureaza controlarea Wi-Fi pe iPhone, este vanduta la reducere

Wi-Fi Widget usureaza controlarea Wi-Fi pe iPhone, este vanduta la reducere

Wi-Fi Widget este o aplicatie lansata in cursul acestei luni in AppStore, iar cu ajutorul sau putem monitoriza mult mai usor retelele Wi-Fi direct de pe iPhone. Aplicatia a fost gandita pentru a implementa in iOS un widget care este afisat in ecranul special pentru widget-uri, el facilitand monitorizarea conexiunilor Wi-Fi la care sunt conectate iDevice-urile noastre.

Widget-ul afiseaza imediat retaua Wi-Fi la care suntem conectati fara a mai intra in aplicatia de setari, partajarea parolei fiind facuta in cateva secunde folosind un buton special. Accesarea acestor informatii direct din LockScreen simplifica extrem de mult modul in care aflam informatii privind retelele Wi-Fi, dar si modul in care interactionam cu ele.

Avand in vedere ca widget-urile pot fi accesate chiar si din LockScreen, nici nu mai este nevoie sa ne deblocam terminalele pentru a vedea la ce retea Wi-Fi suntem conectati. Toate aceste functii sunt disponibile la pretul de doar 1 euro in momentul de fata, aplicatia beneficiind de o reducere de 50%, ea fiind disponibila in aceasta pagina.

“Save time and frustration with the fastest way to see, test, and share your wi-fi, without even unlocking your iPhone. Put Wi-Fi Widget on your home screen for even faster access to your wi-fi summary and password sharing. Why fight your wi-fi? Get the widget that saves you time and frustration.”

wi-fi-widget-iphone

 • Paul

  Eu am luat-o gratis azi mai devreme

 • Has A

  si eu tot gratis chiar acum !

 • G. MGM

  E gratis

 • Paul

  Si battery life pro a fost gratis astazi

 • MIHAIDAMAS

  Este o porcarie cu bani!

 • MIHAIDAMAS

  Ați achiziționat Wi-Fi Widget pe data de 15 martie 2017, conștientizând faptul că nu veți avea dreptul să anulați această achiziție dacă descărcați sau vizionați acest această aplicație iOS în termen de paisprezece zile de la cumpărare. Ce inseamna? In 14 zile pot anula achizitia?

 • Din ce scrie acolo, nu poti cere banii inapoi daca o descarci

 • iTu

  nu iti face griji ca iti primesti banii inapoi daca nu iti place cum functioneaza, doar sa le scrii. mai nou la orice download scrie asa desi nu ai cum sa o cumperi fara sa o downloadezi. inainte cu un an iti scria mesajul asta numai cand aveai banii pe contul appstore incarcat cu o cartela prepay, la conturile cu credit carte nu. acuma primesti mesajul asta si daca ai credit carte atasata la contul appstore.
  e lege europeana ca in timp de 14 zile poti returna ceea ce ai achizitionat de pe net.

 • MIHAIDAMAS

  Multumesc mult iTu. Un raspuns competent!

 • ALyyy

  Mie îmi arată ca costa 2 euro .. se merita ?

 • looper

  O mare tâmpenie! Mai bine salvezi parolele în notes și aia e. Trebuie sa bagi parola manual la început, ea nu o detectează