Facebook Stories a fost lansata global astazi

Facebook Stories a fost lansata astazi in aplicatia Facebook pentru iPhone, iPad si iPod Touch, aceasta fiind a patra aplicatie in care functia Snapchat este copiata. Cei de la Facebook au copiat initial functia stories a Snapchat in aplicatia Instagram, insa au extins-o mai apoi in aplicatiile Facebook Messenger si Instagram, acum ea ajungand si in aplicatia principala Facebook.

Cei de la Facebook testeaza de ceva vreme functia stories pentru aplicatia principala, iar acum utilizatorii din lumea intreaga o vor avea disponibila pentur utilizare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata functia stories pentru Facebook, ea permitand crearea de povesti cu intamplari zilnice din vietile noastre, acestea avand o durata temporara de disponibilitate.

Toate povestile publicate folosind functia stories a Facebook au o durata de doar 24 de ore in care prietenii nostri le pot vedea, dupa care ele dispar in totalitate. Pentru a crea stories putem folosi poze, clipuri video, texte, emoticoane si alte elemente disponibile in aplicatia Facebook, ele fiind afisate in partea superioara a News Feed-ului Facebook.

Cea mai recenta implementare a stories a avut loc pentru WhatsApp, dar Facebook a decis sa retraga partial functia de acolo, dar in aplicatia Facebook ea va ramane permanent. Foarte multa lume foloseste functia Stories pe Instagram si Messenger, iar in aplicatia principala Facebook numarul utilizatorilor va creste exponential multumita acestei lansari.

Avand in vedere ca Facebook a anuntat astazi lansarea globala a functiei stories pentru aplicatia Facebook, probabil va fi nevoie de cateva zile pentru ca ea sa fie disponibila si in Romania.

facebook-stories