Emma Watson – poze nud furate posibil din iCloud

Poze nud cu Emma Watson, Amanda Seyfried si alte vedete ale Hollywood au fost publicate pe internet azi, ele putand fi furate din iCloud.

Poze nud si semi-nud cu Emma Watson, Amanda Seyfried, Justin Long si alte vedete au aparut in cursul acestei zile pe internet la peste 2 ani de la incidentul The Fappening. Atunci conturi iCloud au fost sparte de hackeri pentru a fuza poze nud cu vedete ale Hollywood, iar in cazul actritelor Emma Watson siAmanda Seyfried situatia ar putea fi similara.

In cazul actritei Emma Watson pozele nu sunt nud, insa sunt facute folosind un terminal iPhone al companiei Apple, poate al ei, deci exista sansa ca ele sa fi fost incarcate in iCloud. Desi nu exista vreo confirmare a acestui lucru, este posibil ca pozele cu Emma Watson sa fi ajuns la hackeri dupa un atac de tip phishing care a avut drept tinta Apple ID-ul sau.

Emma Watson a fost amenintata ca poze nud cu ea vor ajunge pe internet, insa ea nu a crezut in aceasta posibilitate, dar acum cere ajutorul autoritatilor pentur a-i prinde pe hackerii care au publicat pozele cu ea. Daca un cont iCloud a fost spart, sau nu, pentru a se publica pozele cu Emma Watson ramane de vazut, insa e greu de spus daca vom afla vreodata.

Emma Watson si Amanda Seyfried – poze nud furate posibil din iCloud

In cazul celorlalte vedete, Amanda Seyfried, Justin Long, Rhona Mitra, Alyssa Arce, Jillian Murray sau Analeigh Tipton, exista deasemenea terminale iPhone folosite pentru unele poze nud. In cazul altor poze nud sunt vizibile produse ale Aple in utilizare, deci exista sansa ca pozele nud sa fi ajuns prin unele conturi iCloud si de acolo sa fi fost preluate.

Exista deasemenea posibilitatea ca pozele nud cu aceste vedete sa fi fost stocate si in alte servicii de photo sharing, dar din moment ce sunt facute pe un iPhone, concluzia logica este alta. Pe Justin Long probabil vi-l aduceti aminte din reclamele Mac vs PC, el fiind prins in acest scandal din cauza pozelor nud aparute cu Amanda Seyfried in cursul acestei zile.

In cazul scandalului cu pozele nud aparute in 2014, doi hackeri au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea dupa ce au pacalit vedetele sa le ofere datele de logare la conturi iCloud, adrese de email, etc. In aceasta situatie este greu de spus cand vor fi prinsi vinovatii, daca vor fi prinsi, insa pozele nud au fost publicate pe 4chan si Reddit deja.

emma watson poze nud amanda syfried

8 COMENTARII

  1. Are si ea poze nud? Dar cine drac ar vrea sa o vada pe asta goala?? Mai bine fac o laba inspre perete decat sa ma uit la asta dezbracata.