Samsung Galaxy S8 jet black seama cu iPhone 7

Samsung Galax S8 jet black apare astazi in doua noi imagini si seamana atat de bine cu iPhone 7 jet black al companiei Apple, dar este mai elegant.

Samsung Galaxy S8 jet black a aparut aseara in noi imagini publicate pe internet si puteti vedea mai jos cat de bine seama cu iPhone 7 jet black lansat in toamna de Apple. Privit din fata, Samsung Galaxy S8 in culoarea jet black arata ca o butaca intreaga de sticla, adica asa cum si-ar dori foarte multi fani ai companiei Apple sa arate si iPhone 8 in momentul lansarii.

Samsung a preluat prima oara culoarea jet black pentru Samsung Galaxy S7, insa iata ca Samsung Galaxy S8 nu va fi lasat fara ea, avand in vedere ca este atat de populara. Compania Apple a facut culoarea jet black cunoscuta lumii intregi cu terminalele sale, iar Samsung Galaxy S8 va beneficia cu siguranta de pe urma ei dupa lansare.

Apple a avut probleme enorme in a produce suficient de multe terminale iPhone 7 jet black, iar Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie la fel de popular. Ar fi bine ca Samsung sa aiba pregatite cantitati mari ale Samsung Galaxy S8 in culoarea jet black, deoarece va fi probabil cea mai cautata, avand in vedere ca terminalul arata atat de bine vopsit in acest negru lucios.

Samsung Galaxy S8 jet black seama cu iPhone 7

Vasta majoritate a pozelor cu prototipuri ale Samsung Galaxy S8 aparute pana acum pe internet ne-au prezentat culoarea jet black si nu altele. In aceasta idee, este clar ca Samsung va pune accent pe culoarea jet black pentru Samsung Galaxy S8 si majoritatea unitatilor vor fi produse in aceasta combinatie pentru lansarea oficiala din aprilie.

Este de altfel usor de inteles de ce Samsung ar vrea sa aiba mai multe Samsung Galaxy S8 in culoare jet black decat in alte culori, restul fiind destul de diferite de ceea ce aleg in mod normal barbatii. Pe aceeasi idee a mers si compania Apple, doar ca ea nu a putut produce suficiente iPhone 7 jet black pentru a acoperi cererea, dar se spera ca pentru Samsung Galaxy S8 acest lucru va fi posibil.

Ca sa fiu complet sincer, imi place cum arata Samsung Galaxy S8 jet black si daca ar fi sa-mi cumpar un asemenea terminal, aceasta culoare as alege-o, in baza a ceea ce am vazut pana acum. Mi se pare ca in versiunea jet black, Samsung Galaxy S8 are cel mai bine ascunse camera si senzorii panoului frontal, facand design-ul mult mai elegant.

Voi ce parere aveti despre Samsung Galaxy S8 in culoare jet black ?

Samsung Galaxy S8 jet black

Samsung Galaxy S8 jet black 1