Bean’s Quest este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Bean’s Quest este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad oferita de catre compania Apple pentru descarcare gratuita in urmatoarele 7 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de stil de joc are aplicatia Bean’s Quest, ea fiind in principal potrivita pentru copiii care se joaca in mod constant cu iPhone, iPad si iPod Touch.

Daca va plac jocurile de genul Mario, atunci s-ar putea sa fiti placut impresionati si de Bean’s Quest, care ofera o functionalitate relativ similara. In joc vom avea controlul asupra lui Emilion, a carui iubita a fost rapita, el fiind transformat intr-un bob de fasole pe care va trebui sa il ghidati de-a lungul a 5 lumi virtuale create de catre dezvoltatori.

“Emilio has been cursed and his girlfriend kidnapped! Transformed by dark magic into a jumping bean, you must bounce your way to victory through 50 levels spread over 5 worlds. Enjoy platforming perfection on the go! Five worlds to explore with three achievements per stage! Bean’s Quest is a gorgeous 2D platformer with a twist!”

Jocul Bean’s Quest are nu mai putin de 50 de niveluri create pentru noi, fiecare dintre ele purtandu-ne printr-o aventura separata in ideea de a il ajuta pe Emilio. Povestea din spatele jocului Bean’s Quest este combinata cu un motor grafic foarte bun, dar si un fundal sonor de exceptie, asa ca experienta de joc este una pe masura asteptarilor.

  • Supports the new iPhone 6 and iPhone 6 Plus!
  • Universal app plays on both iPhone and iPad!
  • iCloud support. Your progress will remain in-sync between multiple devices!
  • Five unique worlds to conquer!
  • Over 150 challenges to complete.
  • Game Center Leaderboards integrated.
  • Incredible soundtrack with over 10 original pieces of music!

Bean’s Quest este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.