Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, versiunea fiind disponibila pentru toti utilizatorii programului public beta de testare a iOS. iOS 10.3 public beta 7 este exact aceeasi versiune precum iOS 10.3 beta 7, diferenta intre ele fiind facuta de denumire si cam atat, restul noutatilor fiind identice pentru noi.

iOS 10.3 public beta 7 vine doar cu rezolvari ale problemelor anterioare de functionare raportate catre compania Apple si imbunatatirea experientei generale. Practic, nu vedem nimic nou vizibil in iDevice-urile care au instalat iOS 10.3 public beta 7, asa ca daca faceti instalarea, nu va asteptati sa vedeti vreo schimbare vizibila pentru terminale.

iOS 10.3 public beta 7 aduce totusi celelalte modificari pe care compania Apple le-a implementat in versiunile beta lansate pana in prezent pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Desi ele sunt oferite acum cu mentiunea ca pot genera probleme de functionare pentru iDevice-uri, iOS 10.3 public beta 7 ruleaza totusi destul de bine pe terminalele noastre.

iOS 10.3 public beta 7 ar putea fi ultima versiune lansata de catre compania Apple in procesul de testare a iOS 10.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch. Daca Apple va organiza luna aceasta o conferinta pentru a prezenta noi produse, atunci dincolo de iOS 10.3 public beta 7 ar urma sa nu mai avem vreo alta versiune publica beta disponibila pentru noi.

ios 10.3 public beta 5

 • puiu

  Funcționează f bine!
  iPhone 5SE !

 • calibru

  Off topic .. am o problemă cu un 6s de 32g , până acum o săptămână totul rula frumos , de săptămâna trecută totul parcă sa întors pe dos , se mișcă mai greoi , sacadează , de exemplu animațiile rulau foarte bine pana acum dar acum fiecare aplicație la Închidere sacadează .. i-am făcut un dfu restore cu ipsw, l-am setat ca iPhone nou și la fel face ..care mă puteți ajuta , va sunt recunoscător ..

 • Ce ios ? Ai jailbreak ? Ai repus un backup vechi dupa restore ?

 • Mihaitza1985

  Aveti probleme cu aplicatia whatsapp la apel in timpul convorbirii se reconecteaza mereu apoi se inchide convorbirea??????

 • Mihaitza1985

  Sa fie de la ios 10.3 sau aplicatia e de vina ca nu e actualizata???

 • calibru

  Nu am folosit niciodată jb ! Am iOS 10.2.1 . Am făcut doar o instalare clean , adică l-am pus în dfu restore și am pus ipsw , apoi am setat telefonul ca nou fără backup . Oare să încerc un restore cu iTunes ? Fără al pune în dfu restore ?

 • Dfu e cea mai buna metoda de a scapa de probleme. Ai schimbay ceva la el ? Folosesti low power mode cand are probleme ?

 • calibru

  Nu , e nou telefonul îl am de 2 luni de zile . Nu folosesc Lpm.. să încerc un dfu restore dar prin iTunes fără ipsw, eu descărcam ipsw și apoi îl puneam , as încerca direct prin serverul Apple ..

 • calibru

  De exemplu .. springboard-ul își face de cap la greu .. animațiile sunt mai rigide și când închid o aplicație mai ales cea de mesaje îmi sacadează .. Menționez că nu am o conexiune wi-fi .. am mai citit undeva un articol în care spunea că telefonul și-ar reveni după ce se indexează ..