iOS 10.3 jailbreak a fost facut, iOS 10.2 untethered va fi lansat

iOS 10.3 jailbreak a fost facut in cursul zilei de ieri, conform unui hacker care vrea sa lanseze o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 10.2 jailbreak yalu. In prima imagine de mai jos puteti vedea demonstratia ca iOS 10.3 jailbreak a fost facut, desi ae poate fi usor falsificata, iar mai apoi solutia sa pentru untethered iOS 10.2 jailbreak yalu.

Avand in vedere ca acest hacker nu a mai lansat pana acum solutii de jailbreak, priviti cu oarecare incertitudine lansarea unei solutii de untethered iOS 10.2 jailbreak yalu. In momentul de fata iOS 10.2 jailbreak yalu este doar tethered si obliga utilizatorii sa foloseasca o aplicatie pentru iOS dupa fiecare repornire pentru a-si activa jailbreak-ul.

Solutia de untethered iOS 10.2 jailbreak yalu a fost dezvoltata de catre acest hacker in baza unor exploit-uri descoperite singur, iar iOS 10.3 este vulnerabil la unele. In aceasta idee, el sustine ca reusit sa faca si iOS 10.3 jailbreak, insa desigur ca ramane sa vedem daca afirmatiile se vor dovedi a fi adevarate, sau raman doar la stadiul de acum.

Daca aceasta solutie de untethered iOS 10.2 jailbreak yalu va fi lansata, va voi anunta printr-un articol urmator, acelasi lucru fiind valabil si pentru lansarea iOS 10.3 jailbreak. Intre timp, trebuie sa avem rabdare, pentru ca daca solutia de untethered iOS 10.2 jailbreak yalu se va dovedi a fi adevarata, atunci ea va rezolva multe probleme.

ios 10.3 jailbreak

ios 10.2 untethered jailbreak