Samsung Galaxy S8 benchmark dezvaluie performante incredibile

Samsung Galaxy S8 revine in atentia noastra multumita unui nou benchmark care si-a facut aparitia in cursul acestei zile pe internet, iar el dezvaluie performante nesperat de bune pentru smartphone. In clipul video de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, Samsung Galaxy S8 obtinand un scor de 205 824 puncte in aplicatia de benchmarking AnTuTu, cea mai folosita pentru platforma Android.

Scorul prezentat de catre acest test de performanta pentru Samsung Galaxy S8  facut folosind aplicatia AnTuTu este cu 20.000 de puncte mai mare decat cel inregistrat pentru iPhone 7. Diferenta este una considerabila si mult mai mare decat cea inregistrata pentru terminalele iPhone 7 si Samsung Galaxy S7, deci Samsung Galaxy S8 ar putea fi foarte performant.

Desigur ca acest rezultat pentru Samsung Galaxy S8 se contrazice cu altele inregistrate in aplicatia Geekbench, deci adevarul este undeva la mijloc. Este greu de spus acum daca rezultatul pentru Samsung Galaxy S8 din clipul video de mai jos este real, insa asta vom afla dupa ce el este prezentat oficial de catre compania coreeana, luna aceasta.

https://www.youtube.com/watch?v=bDiPwDsr3lE