Bixby – concurentul Siri pentru Samsung Galaxy S8

Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost anuntat oficial de catre compania Samsung astazi, el urmand a fi disponibil in putin peste o luna.

Bixby, asistentul personal al Samsung Galaxy S8 bazat pe inteligenta artificiala, a fost anuntat oficial astazi de catre compania Samsung ca si concurent pentru Siri. Vorbim despre un asistent personal care a fost dezvoltat de catre echipa care a dezvoltat Siri, isa acum el este acum prezentat oficial cu putin timp inainte ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat.

Spre deosebire de Siri, Bixby va fi integrat in toate aplicatiile din Samsung Galaxy S8 si va fi capabil sa permita controlarea functiilor lor inclusiv prin atingeri ale ecranelor. Bixby va fi deasemenea capabil sa functioneze si in baza de informatii partiale de la utilizatorii, Samsung Galaxy S8 cerandu-le acestora detalii suplimentare daca nu reuseste sa se descurce singur.

Bixby va putea fi activat prin intermediul unui buton special care va fi disponibil in carcasa Samsung Galaxy S8, dar probabil o comanda vocala va putea fi deasemenea folosita. Totusi, Bixby este menit sa simplifice interactiunea cu Samsung Galaxy S8 si sa faca terminalul mult mai uman multumita inteligentei artificiale implementate pentru asistent.

Bixby – concurentul Siri pentru Samsung Galaxy S8

Invatand de la Siri, Samsung a creat un Bixby pentru Samsung Galaxy S8, care este cel putin la fel de inteligent, dar ar trebui sa aiba o interfata mult mai buna. Cu Bixby, Samsung Galaxy S8 va putea veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor asa cum se intampla si in cazul Siri, cei din spatele proiectului punand bazele asistentului personal din iOS.

Tot exact precum Siri, Bixby va invata constant de la utilizatorii Samsung Galaxy S8 si se va imbunatati pe masura ce este utilizat. Inteligenta artificiala din spatele Bixby invata toate tabieturile utilizatorilor Samsung Galaxy S8 si va sti cum sa le ofere acestora cat mai simplu functiile de care ei au nevoie in viata de zi cu zi.

“When using a Bixby-enabled application, users will be able to call upon Bixby at any time and it will understand the current context and state of the application and will allow users to carry out the current work-in-progress continuously. Bixby will allow users to weave various modes of interactions including touch or voice at any context of the application.”

Bixby este necesar pentru a face Samsung Galaxy S8 un smartphone serios, asa cum sunt iPhone, sau Google Pixel, multumita asistentilor personali. Desi ei sunt inutili in Romania, in strainatate sunt extrem de folositi si potenteaza functionalitatea unui smartphone, Samsung Galaxy S8 avand foarte multe de castigt de pe urma Bixby.

Samsung Galaxy S8 bixby

20 COMENTARII

  1. Parca aud o voce pitigaiata de chinezoaica spunand cate grade sunt in Colentina! Ma prapadesc de ras doar la gandul acelei voci

  2. Ramane sa vedem niste comparatii intre Bixby, Google Assistant si Cortana ca sa decidem care asistent conteaza si care este mai bun.

  3. Cand apesi acel buton fizic, se va auzi un tipat de chinezoaica ( ca si cand ai ciupi-o de fund) spunand: Oh, Georgica, nebunaticule!

  4. Cred ca te cauta cineva anume….. Ai sărit gardul de la casa oamenilor cu mințile plecate undeva
    Ești previzibil, obositor, fără logica etc