Samsung Galaxy S8 ar putea avea casti AKG

Samsung Galaxy S8 ar putea avea o pereche de casti AKG incluse in pachetul smartphone-ului, ele fiind produse de catre Harman Kardon.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea o pereche de casti AKG a celor de la Harman Kardon incluise in cutia pe care compania Samsung o va livra clientilor globali. AKG este un brand al celor de la Harman Kardon, iar cum Samsung a cumparat acum cateva saptamani aceasta companie, acum vedem si un zvon extrem de interesant pentru clientii Samsung Galaxy S8.

Practic, Samsung ar putea face trecerea de la castile standard integrate de catre Samsung in cutiile smartphone-urilor la o pereche premium pentru Samsung Galaxy S8. AKG este un brand popular in randul multor persoane, este vazut ca un brand premium, iar Samsung Galaxy S8 ar putea avea acest accesoriu exclusivist inclus gratuit de catre compania Samsung.

Asa cum Apple a cumparat Beats acum cativa ani, cei de la Samsung au cumparat Harman Kardon, doar ca pentru Samsung Galaxy S8 se si folosesc de achizitie. Cei de la Apple n-au inclus vreodata o pereche de casti BEats in produsele or, insa Samsung face o mutare foarte curajoasa pentru Samsung Galaxy S8 cu includerea acstilor AKG pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea casti AKG

Cu aceste casti AKG, clientii Samsung Galaxy S8 ar putea avea parte de o experienta premium pentru a asculta muzica, sau orice fel de continut multimedia. Combinand aceste casti pentru Samsung Galaxy S8 cu o casca Gear VR, vorbim si despre o experienta foarte buna pentru experimentarea realitatii virtuale folosind produsul celor de la Samsung.

La pretul de 800 de euro per unitate, includerea unei perechi de casti AKG in cutia Samsung Galaxy S8 ar justifica intr-o anumita masura aceasta valoare. Foarte multa lume spune ca Samsung Galaxy S8 va fi prea scump la pretul de 800 de euro, insa cu o pereche de casti AKG oferita gratuit de catre Samsung, parerile multora s-ar putea schimba.

Chiar daca deocamdata vorbim doar despre un zvon in ceea ce priveste implementarea castilor AKG in cutia Samsung Galaxy S8, multi vad totul ca fiind sigur. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung, deci atunci vom afla si daca aceasta informatie este adevarata, sau doar o tentativa de a atrage atentia.

samsung galaxy s8 casti akg harman kardon

samsung galaxy s8 casti akg 1

samsung galaxy s8 casti akg 2