Prima Pagina Apple Apple anunta lansarea unor noi produse maine

Apple anunta lansarea unor noi produse maine

Daca asteptati de ceva vreme lansarea unor noi produse de la compania Apple, ei bine acest lucru va avea loc in cursul zilei de maine. Cei din Cupertino au modificat in aceasta seara pagina prin intermediul careia anunta stautusul serviciilor sale online, iar pentru maine este programata inchiderea Apple Store Online.

Apple nu spune de ce va inchide Apple Store Online, insa magazinul online al celor din Cupertino este inchis numai atunci cand sunt lansate produse noi. Aceasta este si prima oara cand Apple anunta in prealabil inchiderea Apple Store intr-un asemenea mod, pana acum magazinul fiind inchis din senin pentru a fi introduse noi produse in cadrul sau.

S-a zvonit inca de saptamana trecuta ca Apple ar putea lansa saptamana aceasta noi modele ale iPad Pro, dar si un iPhone SE cu mai mult spatiu de stocare inclus. In loc sa organizeze un eveniment in care sa anunte aceste produse noi, compania Apple ar alege sa faca anuntul in acest mod, lansand produsele in magazin si publicand un comunicat de presa prin care sa explice schimbarile.

Apple actioneaza in mod regulat in acest mod cu Mac-urile cand face actualizari hardware, fara a lansa ceva important care sa merite o conferinta. Cam acelasi lucru este asteptat inclusiv de la produsele care urmeaza sa fie anunte in cursul zilei de maine, asa ca ramane sa vedem ce va lansa Apple dupa inchiderea Apple Store Online.

apple lansare produse

 • Mr. Tambourine Man

  Probabil un update minor la nivel de hardware pentru iPhone SE si iPad.

 • Srb Srb

  mom suntem in carti…deci maine conf presa cu niste produse noi si poate vom avea parte si de un event pe 4 aprilie

 • alex

  De ios 10.3 final se stie ceva?

 • Srbskan

  Mda…e un succes,dar nu se mai lansează,trece direct la 10.4

 • Catalin Petrisor

  Sper sa nu fie unSE cu forma “sapunului” ca si i6,6s si 7.
  Sper sa pot renunta la i7 si sa trec inapoi la SE😀

 • Cristi

  Nu-mi fac sperante mari, sigur va fi ceva minor

 • Srb Srb

  Sa speram ca pe joi-vineri vor trimite si invitatiile pt event,in caz ca se tine pe 4 Aprilie