Google Maps tine minte unde ai parcat masina

Google Maps pregateste o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, platforma celor de la Google urmand a permite salvarea locatiei in care ne-am parcat masinile. Noua functie pe care Google Maps urmeaza sane-o ofere este deja disponibila pentru versiunea dedicata Android, iar in curand ea isi va face loc inclusiv pe terminalele iPhone.

Optiunea de a salva locatia in care am parcat masina este vizibila atunci cand apasam pe locatia noastra pe harta, iar un reminder va fi automat setat impreuna cu salvarea locatiei. Desigur ca in Android va fi posibila inclusiv inregistrarea de poze cu locatia si scrierea de notite pentru respectiva salvare, optiunile fiind foarte utile.

Spre deosebire de ceea ce exista pentru Apple Maps, functia Google Maps nu este automata, asa ca atunci cand oprim in locatia dorita nu vom vedea o alerta pentru a salva locatia ca si loc de parcare. Totusi, spre deosebire de Apple Maps, functia Google creeaza remindere, permite inregistrarea de poze si notite, deci ofera mult mai multe in final.

Nu se stie cat va dura pana cand Google va lansa aceasta noua functie pentru Google Maps, dar in momentul in care ea va fi disponibila, va voi anunta.

google maps parcare