iPhone 8 va avea un design similar primului iPhone

iPhone 8 va avea un design special care omagiaza primul model lansat in cursul anului 2007 de catre compania Apple cand Steve Jobs inca traia.

iPhone 8 urmeaza sa aba un design similar cu cel al primului model de iPhone lansat de catre compania Apple in luna iulie a anului 2007, in urma unei prezentari ce a avut loc in ianuarie. Conform informatiilor aparute astazi direct din Coreea de Sud, iPhone 8 va avea un design similar cu cel al unei picaturi de apa, ca un omagiu pentru primul model al iPhone.

Curbura carcasei iPhone 8 va fi mai rotunda si mai eleganta decat cea a actualelor carcase pentru iPhone 7, asa ca teoretic vorbim despre o schimbare in bine. Mai mult decat, Apple va folosi sticla 3D pentru carcasa iPhone 8 pentru a reproduce cat se poate de bine caracteristicile de design ale primului model al iPhone, lansat in anul 2007.

Spre deosebire de primul model al iPhone, acest iPhone 8 va fi cu mult mai mare si mai subtire decat primul smartphone lansat de catre compania Apple. Noua carcasa pentru iPhone 8 va avea marginile foarte curbate in ideea de a face trecerea de la design-ul actual la unul care seamana mult mai bine cu ceea ce facea in trecut Apple.

iPhone 8 va avea un design similar primului iPhone

Desi carcasa iPhone 8 va fi mult mai curbata pe margini, ea va fi plata, exact precum cea a iPhone 4, Apple neavand intentia de a schimba ceva aici. Spre deosebire de primul model al iPhone, compania Apple va folosi in iPhone 8 o carcasa fabricata in totalitate din sticla, nu dintr-o combinatie de aluminiu si plastic, aceasta combinatie generand si probleme cu semnalul GSM sau Wi-Fi.

In ceea ce priveste ecranul OLED de 5.8 inch al iPhone 8, acesta va avea o curbura usoara spre exterior, nu la fel de mare precum cea a Samsung Galaxy S7 Edge. Practic, informatiile privind intentiile Apple de a omagia primul model al iPhone cu lansarea unui iPhone 8 cu schimbari majore, par sa inceapa sa se adevereasca intr-un final.

Apple’s next iPhone is expected to be closer to ‘water drop design’. It embodies the back side design with curved emphasis, resembling the initial iPhone. This year, the 10th anniversary of the birth of the iPhone, it also shows the character of ‘Omaju’ for the early works. Apple’s next iPhone will have a rear case made of glass,” an industry official said. “This glass case is a curved wall surrounded by four sides.”

In ceea ce priveste lansarea iPhone 8, deocamdata nu se stie daca va fi in septembrie, sau mai tarziu, din cauza dificultatilor in a il produce. In ciuda acestui lucru, este foarte clar ca iPhone 8 va veni cu foarte multe noutati, inclusiv pe partea de design, iar omagierea iPhone 2G nu va lipsi din schimbarile pregatite de catre Apple.

iphone 8 design model