macOS Sierra 10.12.4 beta 8 si watchOS 3.2 beta 7 au fost lansate

macOS Sierra 10.12.4 beta 8 si watchOS 3.2 beta 7 au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple pentru utilizatorii de Mac si Apple Watch din lumea intreaga. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre build-uri avansate ale celor doua sisteme de operare, compania Apple rezolvand pana acum multe probleme, separat de implementarea de functii noi pentru clienti.

Ca de obicei, nu se stie exact ce schimbari aduc, macOS Sierra 10.12.4 beta 8 si watchOS 3.2 beta 7 compania Apple facand mentiunile standard. Mai exact, macOS Sierra 10.12.4 beta 8 si watchOS 3.2 beta 7 ar rezolva probleme de functionare ale versiunilor anterioare, ar imbunatati performantele si stabilitatea generala, insa nimic mai mult de atat.

macOS Sierra 10.12.4 beta 8 si watchOS 3.2 beta 7 pot fi instalate de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru macOS si watchOS.

macos sierra 10.12.4 beta 8

Articolul precedentFacebook anunta venirea primaverii in News Feed
Articolul următoriPhone 8 va avea un design similar primului iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.