Facebook anunta venirea primaverii in News Feed

Facebook anunta venirea primaverii direct in News Feed ca parte a unei campanii menite sa afiseze “salutari sezoniere” pentru schimbarile de anotimpuri si evenimente importante. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata bannerul de notificare pe care aplicatia Facebook il afiseaza in News Feed in momentul in care utilizatorii il acceseaza.

Vorbim despre o imagine cu doua pasari si un mesaj care are menirea de a anunta in mod “oficial” faptul ca primavara a venit si ca trebuie sa ne bucuram de ea. Cei de la Facebook au inceput aceasta campanie iarna trecuta cu un mesaj similar afisat in News Feed in momentul in care a avut loc solstitiul de iarna, iar acum o face din nou.

Echinoctiul de primavara este astazi, iar cei de la Facebook s-au gandit sa marcheze evenimentul cu mesajul pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Cata lume este impresionata de acest lucru este greu de spus, insa foarte multi utilizatori ai Facebook au vazut mesajul in News Feed in momentul in care l-au accesat azi pentru prima oara.

facebook primvara