British AirWays si Capital One sunt conduse zilnic de pe tablete iPad

Compania Apple a lansat ieri o noua versiune a iPad, aceasta avand hardware-ul unei tablete iPad Pro 9.7 inch, insa nu si toate beneficiile oferite de catre acel model. Noua versiune a tabletei iPad a fost lansata la un pret de vanzare de doar 329 de euro, modic pentru un asemenea dispozitiv, insa el ar putea aduce o gama noua de clienti catre cei de la Apple.

In ideea de a isi creste substantial vanzarile in mediul business, cei de la Apple au publicat si doua clipuri video in care ni se arata cum sunt folosite tabletele de catre British AirWays si Capital One. British AirWays este una dintre cele mai mari companii aeriene de pe planeta, iar tabletele iPad joaca un rol foarte important in operatiunile zilnice.

De la operatiunile de imbarcare si pana la verificare bagajelor, sau verificarea avioanelor, tabletele iPad cu aplicatii dedicate, sunt folosite pentru a controla multe operatiuni ale liniei aeriene. In cazul celor de la Capital One vorbim despre o multitudine de functii pe care tabletele iPad le ofera atat pentru clienti, cat si pentru angajatii bancii.

De la prezentarea produselor si pana la interactiunea cu serviciile online ale bancii Capital One, tabletele iPad ofera o multitudine de functii care permit controlarea serviciilor.