WhatsApp – noutati importante au fost lansate pentru iPhone

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, in momentul de fata peste 1.1 miliarde de persoane folosind-o lunar, compania Facebook actualizand in cursul noptii trecute aplicatia si iata ce a pregatit nou pentru noi.

Actualizarea aplicatiei WhatsApp pentru iPhone readuce pentru noi posibilitatea de a seta statusuri text in locul celor formate din stories cu filme si poze. Foarte multa lume a cerut readucerea acestei functii pentru utilizatorii globali, iar cei de la WhatsApp au ascultat si ne ofera intr-un final functia dorita pentru terminalele noastre.

Separat, WhatsApp ne permite sa vizualizam clipurile video primite chiar din momentul accesarii fara ca ele sa fie descarcate in prealabil in terminalele noastre. Clipurile video vor fi totusi descarcate in continuare prin aplicatia WhatsApp in terminalele noastre iPhone in timp ce le vizualizam, fara ca redarea sa fie oprita intr-un moment.

Separat, WhatsApp are o noua iconita pentru camera in ideea de a inregistra poze si clipuri video mai bune in conditii de luminozitate scazuta. In final, WhatsApp ne permite sa folosim 3D Touch si pentru editarea pozelor pe care le avem in terminalele noastre iPhone, intreaga experienta fiind una mult mai placuta.

  • You can once again set a text-only update in your profile and it’s called About. Tap Settings and then your profile name to edit it. Thanks for the feedback!
  • Play videos right away without waiting for them to download first. Videos will still be downloaded to your phone as the video is playing.
  • Tap the new moon icon in the WhatsApp camera to better capture photos and videos when it’s dark
  • When editing a photo, 3D touch the crop icon to instantly crop the photo and fill your phone’s screen

Aplicatia WhatsApp este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

whatsapp noutati iphone actualizare