Oferte eMAG la Apple Watch cu 1560 LEI reducere

eMAG are in vanzare astazi o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1560 LEI si va recomand sa profitati de ocazie. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1560 LEI in momentul de fata, deci puteti va face un cadou foarte frumos cu ajutorul celor de la eMAG.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune astazi. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in cursul acestei zile.

eMAG vinde astazi 28 de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1400 de LEI in momentul de fata.

Oferte eMAG la Apple Watch cu 1560 LEI reducere

La eMAG gasiti atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul acestei zile.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pentru noi reduceri de pana la 1560 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 1560 LEI la eMAG, promotiile fiind extrem de bune.

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine si potrivite in principal pentru barbati.

apple watch 8 martie reducere 1600 lei