iOS 10.3 confirma iPad Pro 10.5 inch cu un ecran mai bun

Versiunile beta ale iOS 10.3 par sa confirme faptul ca Apple vrea sa lanseze o tableta iPad Pro cu ecran de 10.5 inch, insa se pare ca exista si o surpriza la mijloc. Mai exact, se pare ca acest nou model al iPad Pro ar avea si un ecran care are o rata de refresh mai mare decat cel folosit in modelele anterioare, deci vorbim despre un upgrade substantial.

Conform informatiilor, iPad Pro cu ecran de 10.5 inch urmeaza sa redea imagini la peste 60 de cadre pe secunda, deci o imbunatatire majora fata de ceea ce avem acum. Apple Pencil are o rata de refresh de 240 Hz, desi ecranul iPad nu este atat de rapid, insa lucrurile ar urma sa se schimbe dupa ce va fi lansat noul model in cursu lunii viitoare.

Crescand rata de refresh a ecranului, compania Apple va reduce intarzierea la care sunt afisate informatiile inregistrate dupa atingerea ecranului cu Apple Pencil. Aceasta imbunatatire ar schimba foarte mult experienta de utilizare pe care o au graficienii ce folosesc Apple Pencil, ei putand fi motivati sa cumpere noua tableta doar in baza acestei schimbari.

Prea multe detalii cu privire la iPad Pro 10.5 inch n-au aparut pana acum, separat de faptul ca ecranul va avea margini foarte mici si ca tableta va avea dimensiunea uneia cu ecran de 9.7 inch. Adaugand totusi si aceasta imbunatatire, se pare ca iPad Pro cu ecran de 10.5 inch ar putea fi totusi un produs care merita atentia foarte multor profesionisti.

ipad pro 10.5 inch rata refresh ecran

 

6 COMENTARII

  1. Dupa cum am zis, silent update pt produsele mai putin importante, si un event posibil pt 4 Aprilie cand vor lansa si 10.3 si Clips pt care ai nevoie de aceasta versiune

  2. Si asa ipad+pencil erau in frunte pt semi designeri, acuma devine cat de cat relevanta si tableta mai mica…9.7″ chiar mi se parea o limita inferioara ok,deci 10.5″ devine mai ok pt designeri