Apple a cumparat Workflow, ofera aplicatia gratuit

Apple a cumparat ieri compania care dezvolta celebra aplicatie Workflow pentru iPhone si iPad, ea permitand combinarea functiilor unor aplicatii pentru iOS. Folosind aplicatia Workflow, utilizatorii pot automatiza efectuarea anumitor functii ale aplicatiilor, care ar fi in mod normal mult mai complexe, aplicatia fiind extrem de apreciata in AppStore.

Apple a confirmat, in mod surprinzator, achizitia companiei din spatele aplicatiei Workflow, afirmand ca ea a fost premiata in 2015 pentru design. Mai mult decat atat, Apple afirma ca functiile de accesibilitate ale Workflow o fac sa iasa in evidenta in fata altor aplicatii similare, ele stand cel mai probabil la baza achizitiei facute.

Workflow a fost pana recent vanduta la pretul de 2.99 euro in AppStore si simplifica utilizarea diverselor functii ale iOS pe iDevice-urile noastre. Ea este extrem de apreciata pentru functionalitatea pe care o ofera, fiind in dese randuri promovata de catre compania Apple, ba chiar fiind oferita si gratuit in promotia aplicatia gratuita a saptamanii.

Ca parte a acestei achizitii, compania Apple a decis ca aplicatia Workflow sa fie oferita gratuit din acest moment prin intermediul AppStore. Avand in vedere aceasta decizie, ne putem astepta ca functiile Workflow sa fie implementate in iOS in versiunile viitoare ale sistemului de operare, aplicatia putand fi descarcata urmand acest link.

“The Workflow app was selected for an Apple Design Award in 2015 because of its outstanding use of iOS accessibility features, in particular an outstanding implementation for VoiceOver with clearly labeled items, thoughtful hints, and drag/drop announcements, making the app usable and quickly accessible to those who are blind or low-vision.”