Samsung Galaxy S8 – iris scannerul si culoarea aurie confirmate

Samsung Galaxy S8 are iris scannerul confirmat de catre compania Samsung impreuna cu binecunoscuta cuoare aurie, ce va fi folosita pentru carcasa.

Samsung Galaxy S8 continua sa fie promovat de catre compania Samsung in Coreea de Sud, iar o noua reclama confirma iris scannerul pe care coreenii il vor implementa. Samsung a tot confirmat functii noi ale Samsung Galaxy S8 intr-o serie de reclame rulate in Coreea de Sud, frica de succesul LG motivand compania sa actioneze in acest mod.

Samsung confirma ca Samsung Galaxy S8 va avea un iris scanner printr-un labirint foarte interesant creat, care seamana cu ochiul uman. Separat de asta, Samsung prezinta din nou design-ul pe care Samsung Galaxy S8 il va avea, deci nu exista dubii cu privire la forma pe care smartphone-ul o are, dar si la functiile pe care urmeaza sa ni le ofere.

Pana acum, cei de la Samsung au rulat nu mai putin de 3 reclame din aceasta serie pentru promovarea Samsung Galaxy S8, fiecare dezvaluind diverse functii. Separat de design, cei de la Samsung au dezvaluit denumirea Samsung Galaxy S8, posibile functii de realitate augmentata si alte detalii cu privire la noul lor smartphone.

Samsung Galaxy S8 – iris scannerul si culoarea aurie confirmate

Separat de reclama TV, pe care o puteti vedea aici daca aveti flash activ, astazi vedem si culoarea aurie pe care Samsung Galaxy S8 o va avea. Vorbim despre o imagine de presa cu Samsung Galaxy S8 care provine de la acelasi evleaks, el avand acces la materialele pe care Samsung si partenerii sai le vor folosi pentru a promova smartphone-urile.

Culoarea aurie a Samsung Galaxy S8 seamana cu ceea ce a oferit in trecut compania pentru smartphone-urile sale, deci nu putem vorbi despre ceva nou. Totusi, se observa clar ca un Samsung Galaxy S8 auriu nu va arata la fel de bine precum versiunea jet black, midnight black, iar asta din cauza modului in care a fost gandit intregul design al terminalului.

Mai putin de o saptamana ne desparte de evenimentul pentru prezentarea Samsung Galaxy S8, el fiind asteptat de catre o lume intreaga. Pana acum am aflat tot in legatura cu Samsung Galaxy S8, putine elemente esentiale nefiind dezvaluite, insa probabil pana pe 29 martie le vom afla si pe acestea de la Samsung.

Samsung Galaxy S8 auriu