Google Photos – o actualizare noua aduce imbunatatiri majore

Google Photos este o aplicatie lansata de catre compania Google pentru serviciul cu acelasi nume, el oferindu-ne posibilitatea de a incarca gratuit oricate poze dorim in serverele Google pentru a le accesa de oriunde si oricand dorim mai apoi.

Google a anuntat ca va lansa o noua actualizare pentru aplicatia Google Photos care le permite utilizatorilor sa faca backup-uri mai rapide pentru poze, in special cand au conexiuni de internet lente. Mai mult decat atat, partajarea pozelor din Google Photos se va face mult mai rapid in aceste situatii, ceva ce Google lauda ca fiind o imbunatatire majora fata de trecut.

Acum pe conexiunile slabe, pozele din Google Photos vor incarca doar un preview al pozelor, apoi pozele la calitate mare vor fi afisate si se va face un back-up cand conexiunea de internet va fi rapida. Google sustine ca aceste preview-uri pentru poze incarcare din conexiuni slabe vor avea totusi calitate acceptabila, pana cand poza la calitate originala va fi incarcata.

Aplicatia Google Photos va fi actualizata astazi de catre cei de la Google, deci vom beneficia de imbunatatirea Photos in cursul acestei zile.

Aplicatia Google Photos este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal din App Store.

Google Photos 3D Touch