Facebook Live pentru desktop a fost lansat oficial

Facebook Live pentru desktop a fost lansat de catre compania Facebook in cursul zilei de ieri, platforma fiind acum disponibila pentru toti utilizatorii. Pana in prezent, optiunea Live de a face transmisiuni video prin Facebook a fost disponibila doar pentru utilizatorii aplicatiilor mobile, dar acum ea este disponibila si pe calculatoare.

Practic, acum toti utilizatorii Facebook se pot bucura de functia Live pentru a face transmisiuni in direct de oriunde se afla, schimbarea fiind una binevenita. Paginile Facebook aveau aceasta functie a Live de ceva vreme, insa acum si utilizatorii obisnuiti pot face transmisiuni in direct de pe calculatoare pentru prietenii lor.

Facebook permite efectuarea de transmisiuni video in direct prin functia Live indiferent ce fel de camera avem conectata la calculatoarele noastre. Fie ca este una externa, sau una interna, compania Facebook o va accesa prin intermediul browserului si ne va permite sa accesam functia Live care este disponibila in cadrul website-ului sau.

Optiunea de a face transmisiuni video in direct folosind functia Live a Facebook este accesibila direct din News Feed pentru toti utilizatorii retelei de socializare. Cu lansare acestei functii, compania Facebook da de inteles ca ia mult mai in serios platforma sa de streaming video, asa ca functia Live ar putea avea un rol mult mai important in viitorul retelei de socializare.

facebook live desktop