iPhone 8 – lansare limitata in septembrie

iPhone 8 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, in ciuda faptului ca va fi disponibil in cantitati extrem de limitate.

iPhone 8 este asteptat in luna septembrie de catre analistii americani, insa cu o lansare in cantitati extrem de limitate. Acestia afirma ca iPhone 8 va fi prezentat si lansat oficial in luna septembrie a acestui an, insa majoritatea stocurilor vor fi disponibile abia minim o luna mai tarziu, asa cum s-a intamplat in 2016 cu modelele jet black.

Cei de la Barclays cred ca Apple nu va amana lansarea iPhone 8, asa cum sugerau unele zvonuri, ci il va aduce pe piata in septembrie impreuna cu iPhone 7S, pastrand traditia. Probleme cu stocurile au fost la fiecare lansare a unui iPhone dintr-o serie noua, insa cu iPhone 8 ele vor fi mai mari decat de obicei, iar de asta trebuie sa fim pregatiti.

Partenerii companiei Apple s-au plans in fata analistilor despre dificultatile in a produce iPhone 8, iar despre asta auzim de luni si luni de zile. In ciuda tuturor acestor probleme, compania Apple pare totusi sa doreasca sa lanseze iPhone 8 in toamna, chiar si in cantitati limitate, pentru a nu intarzia aparitia unui produs foarte important.

iPhone 8 – lansare limitata in septembrie

Informatiile analistilor americani vin direct de la surse din cadrul lantului de distributie al Apple, ei vizitand Asia recent pentru a discuta, printre altele, si despre iPhone 8. Ceea ce li s-a spus lor este oarecum contradictoriu cu alte informatii aparute in saptamanile anterioare, insa acest lucru este de asteptat, avand in vedere ca iPhone 8 inca este in dezvoltare.

Cele mai recente date sustineau ca Apple inca nu a finalizat procesul de dezvoltare al iPhone 8 si ca terminalul ar urma sa intre tarziu in productie. Desigur ca aceste date ar putea fi vechi si ca in realitate iPhone 8 ar putea intra in productie mai devreme decat cred unii, fara ca ei sa aiba acces la informatii actualizate privind planurile Apple.

“Suppliers generally had good things to say about the upcoming iPhone 8 launch (for our purposes iPhone 7s, iPhone 7s Plus, and iPhone Pro) as new features drive a more complicated manufacturing process and higher ASPs. We now believe that all three devices will feature wireless charging and will all be launched in the normal September timeframe, although the majority of iPhone Pro volumes may not be available until Q4.”

iPhone 8 va fi lansat pe piata impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus deoarece va fi disponibil in cantitati extrem de limitate. Apple vrea sa compenseze acest lucru cu alte doua modele ale iPhone, care vor reprezenta un upgrade minor spre mediu fata de iPhone 7, dar vor mai lua atentia de la faptul ca iPhone 8 va fi imposibil de cumparat.

iphone 8 lansare septembrie

3 COMENTARII