iPhone 7 rosu este ironizat de Lenovo si Motorola

46

iPhone 7 rosu abia a fost prezentat de catre compania Apple, dar cei de la Lenovo si Motorola s-au grabit sa ironizeze noul smartphone al companiei Apple. Vorbim desigur despre o ironie asupra faptului ca Motorola a lansat de-a lungul timpului diverse smartphone-uri care aveau carcase colorate in rosu, deci iPhone 7 rosu nu este ceva revolutionar.

Compania Apple nici nu a spus vreodata ca iPhone 7 rosu este altceva decat o editie speciala a iPhone, insa Lenovo si Motorola se agata de orice pentru a mai ajunge in atentia presei. Aceasta tentativa disperata de a atrage atentia prin ironizarea iPhone 7 rosu a avut la baza o poza publicata de catre Motorola pe Weibo, dar si un mesaj publicat de Lenovo pe aceeasi retea de socializare.

Poza publicata de catre Motorola o puteti vedea mai jos, insa cei de la Lenovo au avut un mesaj ceva mai dur pentru a ironiza iPhone 7 rosu. Cei de la Lenovo fac referire la faptul ca iPhone 7 rosu ar copia produsele lansate de catre Motorola, dar in ciuda acestui lucru, compania americana nu poate imita “bunul gust” al chinezilor.

Mesajul a fost insotit si de un “concurs”, cei de la Lenovo oferindu-le urmaritorilor posibilitatea de a castiga baterii externe Power Pack Micro daca partajarea acel mesaj prietenilor. Din pacate, Lenovo si Motorola trebuie sa mearga in ridicol pentru a ajunge in atentia lumii, iar asta spune multe despre starea companiilor.

“Someone imitates my face, and someone imitates my “products”, but you can not imitate my taste!”

iphone 7 rosu ironie motorola lenovo