iPhone 7 rosu este ironizat de Lenovo si Motorola

iPhone 7 rosu abia a fost prezentat de catre compania Apple, dar cei de la Lenovo si Motorola s-au grabit sa ironizeze noul smartphone al companiei Apple. Vorbim desigur despre o ironie asupra faptului ca Motorola a lansat de-a lungul timpului diverse smartphone-uri care aveau carcase colorate in rosu, deci iPhone 7 rosu nu este ceva revolutionar.

Compania Apple nici nu a spus vreodata ca iPhone 7 rosu este altceva decat o editie speciala a iPhone, insa Lenovo si Motorola se agata de orice pentru a mai ajunge in atentia presei. Aceasta tentativa disperata de a atrage atentia prin ironizarea iPhone 7 rosu a avut la baza o poza publicata de catre Motorola pe Weibo, dar si un mesaj publicat de Lenovo pe aceeasi retea de socializare.

Poza publicata de catre Motorola o puteti vedea mai jos, insa cei de la Lenovo au avut un mesaj ceva mai dur pentru a ironiza iPhone 7 rosu. Cei de la Lenovo fac referire la faptul ca iPhone 7 rosu ar copia produsele lansate de catre Motorola, dar in ciuda acestui lucru, compania americana nu poate imita “bunul gust” al chinezilor.

Mesajul a fost insotit si de un “concurs”, cei de la Lenovo oferindu-le urmaritorilor posibilitatea de a castiga baterii externe Power Pack Micro daca partajarea acel mesaj prietenilor. Din pacate, Lenovo si Motorola trebuie sa mearga in ridicol pentru a ajunge in atentia lumii, iar asta spune multe despre starea companiilor.

“Someone imitates my face, and someone imitates my “products”, but you can not imitate my taste!”

iphone 7 rosu ironie motorola lenovo

46 COMENTARII

  1. unde este domnul Iohannis acum? Iesiti in strada, domnul SRB, si trollati forum-ul ca sa avem multe vezualizari si laicuri, sa ruleze reclamele, sa incaseze lumea bani de la Google.

  2. cu ce? adica vrei sa imi spui mie ca cele doua companii cu produsele lor rosii la care fac referire,banii primiti sunt donati? sau cu ce bat campii

  3. Și dacă tot donează (nu contest asta) iar lumea a făcut foarte multe precomenzi,ar fi frumos din partea lor sa le onoreze pe toate ..

  4. Pai tu nu intelegi ca daca apple scoate un produs rosu altii nu mai au voie …. daca apple scoate negru lucios dupa alti producatori nu se numeste copie .. se numeste ca la readus la moda …… sunt unele chesti

  5. Ar fi super.Acum are un telefon non Apple,dar e incantata de al meu și dacă acum a apărut și pe roșu,cred că e momentul perfect sa faca trecerea.

  6. Nice.Bine acuma, cum ai zis si tu depinde cand apare…daca la noi va aparea in Mai-Iunie, mai bine s-ar merita asteptarea pt iphone 8

  7. Sincer e penibil sa incepi sa razi de altii cand produsele tale nu au succes. Mai bine te concentrezi pe propriile creatii si next time iei tu fata tuturor…

  8. Hehehe… Așa este. Presa străină vede în toate astea copieri și conspirații. Eu văd că Motorola și Lenovo își promovează produsele cu mesaje neutre,cu sloganul “Always Red”. Dacă ar fi fost vorba de ceva nepermis, Apple ar fi fost prima care să fi făcut scandal.

  9. Prin chestia asta nu aduc nici-un defavor companiei Apple , mi-e mila de ei , au ajuns sa facă așa ceva doar sa se m-ai audă și de numele lor , vai de mama lor .

  10. Pfua, cât de oribil poate să fie acest telefon. Omfg Apple e lipsit de bun gust, de ce roșu și alb? Dacă panelul frontal era negru îmi țineam opinia doar pentru mine. Dar când văd că au ales panelul alb, pfua îmi imaginez doar “baiețași” gen zaone, încălțați ca femeile, să pară mai înalți și cu geantă pe umăr.

    BTW zao, nu te bate gândul să-ți iei noul iPhone ediție limitată?

  11. Cred că uneori e responsabilitatea lui Zaone sa separe grâul de neghină . Chiar nu se mai poate continua astfel. Devine jenant….