Samsung Galaxy S8 – cadouri mari la precomanda

Samsung Galaxy S8 va fi oferit la precomanda in SUA cu cadouri in valoare de 230 de dolari pentru clientii dornici sa-l aiba primii.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand din data de 8 aprilie la o multitudine de parteneri ai companiei Samsung, dar si la magazine sale. Pana atunci, unii parteneri Samsung din SUA incep deja sa creeze materiale promotionale pentru a promova precomenzile Samsung Galaxy S8 promotie in randul clientilor.

Mai exact, cei de la Target au lansat astazi o reclama speciala pentru a promova precomenzile pe care americanii le pot inregistra pentru Samsung Galaxy S8. Mai jos puteti vedea acest material publicitar pentru Samsung Galaxy S8 creat de catre cei de la Target, el fiind valabil pentru perioada 2 aprilie – 8 aprilie, adica inainte sa inceapa precomenzile.

Conform acestui material promotional, cei care vor cumpara Samsung Galaxy S8 de la Target vor primi gratuit un Samsung Gear VR. mai mult decat atat, fiecare achizitie a Samsung Galaxy S8 le va aduce clientilor Target si un gift card in valoare de 100 de dolari, deci vorbim despre cadouri foarte mari primite de catre clienti.

Samsung Galaxy S8 – cadouri mari la precomanda

Preturile din SUA ale Samsung Galaxy S8 nu sunt confirmate de catre aceasta reclama, insa clientii primesc cadouri in valoare de 230 de dolari. Samsung Gear VR costa 130 de dolari separat, iar combinat cu acel gift card, clientii primesc gratuitati in valoare de 230 de dolari in momentul in care precomanda Samsung Galaxy S8.

Strategia de anul acesta privind precomenzile Samsung Galaxy S8 nu este cu mult diferita fata de cea a anului trecut, doar ca la Target se ofera si un gift card de 100 de dolari. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 ar urma sa coste 800 de dolari in SUA, aceste cadouri insumeaza peste un sfert din valoarea totala a produsului coreenilor.

Practic, Samsung si Target cred ca pot convinge clientii sacumpere Samsung Galaxy S8 in detrimentul altor terminale in baza acestor cadouri. Trebuie sa recunoastem faptul ca suma este mare, insa Gear VR este inutil, deci doar acel gift card ar trebui luat cu adevarat in considerare ca un cadou util la precomandarea Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 promotie